Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Így van, nem volt más választás, frissíteni kellett.
Hát izé, brutál hangja van!
Iszonyat hangos a csipogóknak köszönhetően.
Értem én ezt a 6kHz tüskét, meg hallom is, főleg a boom mellett hallgatva abszolút kihallatszik - kicsit tényleg olyan, mint amikor az autóhifisek berakják az olcsó csipogót előre a szélvédő tövébe, és csak azt hallatszódik ki az ablakon keresztül -, de abszolút nem zavaró/fárasztó szerintem, kültérre meg kifejezetten kellenek a csipogók, mert azok adják a hangerőt. A mély is valami brutál benne, nem szedtük le a talp takaró fóliát, uh figyelni kellett, mert mászott az asztalon
Mondjuk én nem vagyok se hangmérnök, se zenész, se szakértő, uh ez csak az én véleményem, kéretik fenntartásokkal kezelni, meg amúgy is soundcore fan vagyok
.Kollegámnak rendeltem, ő is teljesen elégedett vele, ő a mérettől tartott leginkább, de nem sokkal nagyobb, mint a Boom, viszont arányosabb/szebb annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NASCAR
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Iszonyat hangos a csipogóknak köszönhetően.