- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
Szia,
Amennyiben még érdekel a téma, hogy hogyan lehet mobil hangcucc a céges autóban, esetleg ezen elgondolkodhatsz, persze ehhez is kell kábelezni kicsit, kell a magnótól kábel, meg az akksitól táp.
Ha folyamatosan Te használod a kocsit, akár megérheti azt a pár ezer Ft-ot, hogy bekábelezd a kocsit, és vegyél egy ilyet, ha, meg leadaod a kocsit, ott hagyod a kábelt az ülés alatt, a fő egységet meg viszed magaddal.Renegade RS800A aktív mélynyomó
...persze Sokol rádióra felesleges rákötni, ha közép, meg magas sincs, akkor a méllyel se fogsz menni semmire se
-
francz'70
senior tag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
[link]
Kimondottan elektronikus zenékhez, brutális szinte mindent elnyomó basszussal, de EQ- val azért kozmetikázható ehhez a zenei stílushoz. A kettő együtt még jobban kitölti teret, mindezt nagyobb hangteljesítménnyel és már sztereóban.Ez is csak egy alternatíva, igazából az ilyen megoldásoknak a rákfenéje, a hangszórók elhelyezése...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
"Milyen Bluetooth hangszórót ajánlotok 50 ezer Ftig autóba?"
Autóba? Szerintem semmilyet. Azt a bt. hangszórót, amit kényelmesen - és biztonságosan - el lehetne helyezni, - és még jól is szól autóban - még nem találták fel (ill. van a JBL-nek ez a fura hybrid cucca, de ...)
Szóval én fej- vagy fülhallgatót rendszeresítenék a helyedben. Esetleg vm. "viselhető" hangszórót (bár ilyet még én sem hallottam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest