- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1314 üzenetére
Végre megjött a Sony.
Sajnos tesztelni nem tudtam, mert csak este volt időm átvenni.
Persze azért hallgatom folyamatosan azóta ... csak "teszt" nem volt még, mert az zavarná a családot. Az autóban haza felé szólt róla netes rádió, meg most is szól folyamatosan halkan itt a lakásban. (Szóval csak a "na mézzük mit tud" tesztek maradtak el, használva már van.)
Első benyomás: jó nehéz, böven van benne anyag.
Csak halkan próbáltam. Szép tiszta és telt hangja van. Némely számokban feltűntek olyan hang részek is, amiket eddig nem is vettem észre.
Tölteni még nem töltöttem, kivettem a dobozból és nekiálltam hallgatni. Már megy 3 órája. Ha tudja tényleg azt az üzemidőt, amit igértek, akkor nagyon meg leszek majd vele elégedve.
Ja és ugyan 2,5x annyiba volt, mint amennyiért annó a Flip2 -t vettem, de azt kell mondjam, hogy megérte, mert szól is annyival jobban. (Értsd: szebben, tisztábban, teltebben, de szerintem a hangerővel sem lesz majd probléma.)
Ez az extra mély funkció olyan, hogy jól hangzik és némely stilusnál kifejezetten kívánja, hogy nagyon dübörögjön, de szerintem nélküle is nagyon szép hangja van és úgy is sokkal tágabb spektrumon szól belőle a mély, mint annó a Flip2 -ből szólt. (Ugye annál írtam, is, hogy csak egy egészen szűk frekvencia sávban szól szépen a mély.)Na egyelőre ennyi, mert ház körüli teendőim akadtak ... (Hív a párom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amazon Fire TV stick/box
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest