- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
xerobyte #12775 üzenetére
Sajnos natív teljesítmény és basszus esetén még a Charge 5 se tud lépést tartani a Dockinnal. Sajnos az a fő gond hogy a fikikát nem lehet becsapni és kisebb méretből nem igazán lehet azonos hangot elő állitani.
A Motion Plus megfelelne céljaidnak, de nem tud basszusban versengedni a Dockinnal.
Az még pont hordozható bárhová, és a hangja is kiemelkedő kategóriájában.
A Dockin tény és való jól szól stb, de azért a súlya és mérete miatt nem az a hangszóró amit az ember bárhová magával cipelene."Vifa"
Bár biztos jól szól a Vifa a maga kategóriájában, de szerintem senki se vinne ilyen drága hangfalat bárhova magával. Szerintem nagyon sok helyzetben jobban jár az ember egy vízálló hangfalal. A Motion Boom előnye hogy egy sátrazás "Campingezés" esetén is simán megállná helyét. IPX 7-es védelme miatt simán megállja helyét esőben, és még ha tönkre is menne az ember nem gyomorgörcsel gondolna a hangszóró értékének bukására.
150 vs 30E forint.
Szerintem még ha a Vifa képes is jobban szólni, biztos nem annyival mint amennyivel drágább. Egy Motion Boom a hétköznapokban sokkal jobban helyt áll és szerintem akku időben is jobbat tud mint a Vifa.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest