- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
https://drive.google.com/file/d/10QrRixvOSmhYPAiFdvSNXmJIYrdqz-Dw/view?usp=drivesdk
Csináltam egy hangfelvételt mobillal oluv papa teszt zenéivel, a linken keresztül meg tudjátok hallgatni.
Visszahallgatva a fejhallgatómmal kicsit túl búgónak éreztem a basszust, "élőben" nem volt ennyire aránytalan. Talán a teló mikrofonja és/vagy a fejhallgatóm eredménye. -
poncso86
csendes tag
Pótlom, nem volt időm sajnos hosszasan írni.
A hangja elég korrekt, főleg ahhoz képest, hogy első munka volt. Hangerőben nincs hiány, és mélyre is szépen lemegy, nyilván meg vannak a korlátok a 10cm-es hangszórók miatt, és ugye ebben nincsen dsp.. :D A lábdob, basszus gitár, bőgő stb, tehát az igen mély hangot kiadó hangszerek szépen kereken szólnak rajta, de feljebb haladva, még a mély frekvenciatartományban érzek némi hiányt. Aztán a közép és magas tartomány megint rendben van.
Akusztikus, hangszeres zenék, ének pl kimondottan szépen szólnak rajta.
Én már elég sokat próbálgattam, még a reflex cső tesztelgetésénél is, megszokott zenékkel, és mivel van összehasonlítási alapom, így nyilván jobban kihallottam a különbséget vagy hiányosságot. Valószínűleg egy random bárkinek megmutatom aki először hallja és nem teszteli mindenféle zenével és nem hallgatja össze egy komolyabb cuccal, akkor az azt fogja rá mondani, hogy jól szól.
De lehet az lesz a legjobb, ha egy videót majd készítek róla otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged