- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
https://drive.google.com/file/d/10QrRixvOSmhYPAiFdvSNXmJIYrdqz-Dw/view?usp=drivesdk
Csináltam egy hangfelvételt mobillal oluv papa teszt zenéivel, a linken keresztül meg tudjátok hallgatni.
Visszahallgatva a fejhallgatómmal kicsit túl búgónak éreztem a basszust, "élőben" nem volt ennyire aránytalan. Talán a teló mikrofonja és/vagy a fejhallgatóm eredménye. -
poncso86
csendes tag
Pótlom, nem volt időm sajnos hosszasan írni.
A hangja elég korrekt, főleg ahhoz képest, hogy első munka volt. Hangerőben nincs hiány, és mélyre is szépen lemegy, nyilván meg vannak a korlátok a 10cm-es hangszórók miatt, és ugye ebben nincsen dsp.. :D A lábdob, basszus gitár, bőgő stb, tehát az igen mély hangot kiadó hangszerek szépen kereken szólnak rajta, de feljebb haladva, még a mély frekvenciatartományban érzek némi hiányt. Aztán a közép és magas tartomány megint rendben van.
Akusztikus, hangszeres zenék, ének pl kimondottan szépen szólnak rajta.
Én már elég sokat próbálgattam, még a reflex cső tesztelgetésénél is, megszokott zenékkel, és mivel van összehasonlítási alapom, így nyilván jobban kihallottam a különbséget vagy hiányosságot. Valószínűleg egy random bárkinek megmutatom aki először hallja és nem teszteli mindenféle zenével és nem hallgatja össze egy komolyabb cuccal, akkor az azt fogja rá mondani, hogy jól szól.
De lehet az lesz a legjobb, ha egy videót majd készítek róla otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged