Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Persze, tök jogos, nyilván vicc pénzről beszélünk. Csak tudod azt láttam, hogy egy ilyen 2x5W-os bt erősítő panel egy ezres Kínából. Kb. ennyi a lelke ezeknek. Felemeltem a szemöldököm tudod, hogy nem is biztos, hogy pocsék a hangszóró az ilyen filléres cuccokban.
Elkezdtem matekozni, hogy ha a lelke egy ezres, van mellette valami vacak akku, az is mondjuk egy ezres és hát ennyi. Egy filléres fröccsöntött házban valami hangszóró. Akár ki is jöhetne valami normálisabb szélessávú papírmembrános „kismagnó” hangszóró a maradék pénzből és írtad is, hogy volt ez a Mac 2000, csak pechemre pont az szűnt meg, hát ez pech.A vicc valahol, hogy ha egy hasonló filléres panelt beletennék a garázsban porosodó 40 éves passzív polcsugárzóba az egész hóbelevancot alázná hangminőségben, mert egy 2x20W-os stereo IC is...hát max egy ezressel ha drágább. A mellette porosodó univerzális noti töltőn ott a tápfesz, fejben pikk-pakk össze is raktam, csak hát aztán elképzeltem hogy nézne már ki.
Ahogy a 100 éves fosbarna dobozon első alkalommal még meg is dagadna az éleknél a forgácslap a párától ehhe. Na, jó. Hagyjuk is. Nem barkácsolok.
Készen meg egy típus volt, az is megszűnt, hát így jártam. A többi bt hangszóróban meg az a jó, hogy lehet kapni
Tényleg döbbenetes, hogy hány tonna ilyen semmire nem való kínai sz@r lepi el a világot.
Látókörszélesítő volt, köszi. Minden jót nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest