Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Persze, tök jogos, nyilván vicc pénzről beszélünk. Csak tudod azt láttam, hogy egy ilyen 2x5W-os bt erősítő panel egy ezres Kínából. Kb. ennyi a lelke ezeknek. Felemeltem a szemöldököm tudod, hogy nem is biztos, hogy pocsék a hangszóró az ilyen filléres cuccokban.
Elkezdtem matekozni, hogy ha a lelke egy ezres, van mellette valami vacak akku, az is mondjuk egy ezres és hát ennyi. Egy filléres fröccsöntött házban valami hangszóró. Akár ki is jöhetne valami normálisabb szélessávú papírmembrános „kismagnó” hangszóró a maradék pénzből és írtad is, hogy volt ez a Mac 2000, csak pechemre pont az szűnt meg, hát ez pech.A vicc valahol, hogy ha egy hasonló filléres panelt beletennék a garázsban porosodó 40 éves passzív polcsugárzóba az egész hóbelevancot alázná hangminőségben, mert egy 2x20W-os stereo IC is...hát max egy ezressel ha drágább. A mellette porosodó univerzális noti töltőn ott a tápfesz, fejben pikk-pakk össze is raktam, csak hát aztán elképzeltem hogy nézne már ki.
Ahogy a 100 éves fosbarna dobozon első alkalommal még meg is dagadna az éleknél a forgácslap a párától ehhe. Na, jó. Hagyjuk is. Nem barkácsolok.
Készen meg egy típus volt, az is megszűnt, hát így jártam. A többi bt hangszóróban meg az a jó, hogy lehet kapni
Tényleg döbbenetes, hogy hány tonna ilyen semmire nem való kínai sz@r lepi el a világot.Látókörszélesítő volt, köszi. Minden jót nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ahogy a 100 éves fosbarna dobozon első alkalommal még meg is dagadna az éleknél a forgácslap a párától ehhe. Na, jó. Hagyjuk is. Nem barkácsolok.
Készen meg egy típus volt, az is megszűnt, hát így jártam. A többi bt hangszóróban meg az a jó, hogy lehet kapni
Tényleg döbbenetes, hogy hány tonna ilyen semmire nem való kínai sz@r lepi el a világot.