Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #10346 üzenetére
"... az első D fine hátsó rácsa bizonyos mélytartományoknál igen recseg vagy rezonál."
Fúú, az ilyen a halálom. Én már tuti visszaküldtem volna, vagy nekiestem volna megszerelni." ... az új hangszóró 1953 gramm a régi 1978 gramm mérlegen ... "
Ez csak nekem fura? Ugyanazon dimenziók, és hangszórók (mondjuk ez nem tuti), valamint egy ~36%-al nagyobb aksi mellett (ja, és a bluetooth is 0,2-el több) kisebb a súlya az újnak?
#10349 Dr. 444Hertz
A Tribit Maxsound Plus-t én is melegen ajánlom. Szerintem a Blitzwolf BW-AS2-t annyira ne sajnáld. Az max. hangosabb, de nem szól ilyen szépen. Ja, és közel sem annyira hordozható (mint a Tribit)#10350 Bobby G.
Felejtsd el a bluetooth-os hangszórót! Neked - ahogy már a többiek is megírták - vagy soundbar (amiben általában van bt.) vagy valamilyen "bookself speaker" (Edifier?) kell.
"Proda 22 Soundbar (Most edigitálnál 5990)" - jaj! Mennyiért is vetted a TV-t?
... és most képes lennél rákötni egy ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest