- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Most nincs nálam a használati, de megnéztem a neten. Nem találtam ilyen info-t. Bocs de tényleg nem fogom kipróbálni.
A vifa oslo, Hk go and play, denon envaya hifi hangszórók inkább. A kis denon-nál a vizállóság külön plusz.
A Boombox egy party spkeaker. Arra van kitalálva, (kinézetre is olyan), hogy kisebb nagyobb összejöveteleken, strandon magas hangerőn, basszus kiemeléssel zenét lehessen hallgatni. A hangminőség nem az elsődleges szempont.
Hangerőben Vifa oslo, a hk go and play egy ligában játszik a boombox al mellesleg. Arról meg inkább ne beszéljünk, hogy melyik milyen hangerőn kezd el torzítani. Az oslo magasabb hangerőn sem esik szét.
Ha jól hordozható vízálló akkor a denon, vagy valamelyik jbl esetleg.
-
Ati1979
veterán
Túlárazott divatmárkának tartják. Még régebben meghallgattam néhány vezetékes fejhallgatót tőlük. Minősíthetetlen volt mindegyik. Olcsóbb sennheiserek alatti kategória. Azóta kerülöm a márkát.
Ettől még lehet jó, de kötve hiszem hogy másik kettővel egy lapon lehetne említeni. -
-
Ati1979
veterán
Igazából én nem hallottam a konkurenciát, ezért mindig ott a szerintem. Inkább fejhallgatóknál vagyok jobban otthon. Ami ugye teljesen más.
Talán ezt a két videót érdemes megnézni segítségképpen.
[link], [link],
Továbbá ebben az adatbázisban szinte minden megtalálható.
Vásárlás előtt itt érdemes nézelődni először.
Állítólag arra köröket ver. -
Ati1979
veterán
válasz
Speeedfire #5100 üzenetére
Hááát még kettőt nem próbáltam.
Szerintem ott a tér (legalább) meglenne.
A kettő 1.5kg csak. Összesen. -
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker #5097 üzenetére
Nekem is. Magam felé fordítom és kész.
Ezektől egyébként nem kell csodát várni, sosem lesz egy genelec szint. Viszont innentől előtérbe kerül a kényelem a méret, meg a dizájn. Ez 750 gramm csak berakod a táskába és viszed. Van fönn egy video amin a srác a vifa oslo-val hasonlítja össze, ami még az éppen hordozható kategória királya.
Ott hallatszik mekkora best buy ez a kis hangfal.(#5098) Speeedfire
Nekem nem már nem kénének nagy hangfalak. Ha állandósul a helyzetem akkor egy vifa stockholm.
Egy video van fenn róla csak a netem. Valami eszméletlen. A Copenhagen-t gyakorlatilag porba gyalázza.
A bt elért arra a szintre, hogy a nem audiofil típusú embereket tökéletesen kiszolgálja. Ez itt egy eszméletlenül jól sikerült darab a méretkategóriájában (állítólag) verhetetlen. Innentől csak el kell döntenie az embernek mikor mire akarja használni. -
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker #5093 üzenetére
Az a durva ebben a hangfalban, hogy a méretéhez képest iszonyatosan szól. Néhány trackban megverte a vifa oslo-t is. A mélyek egyszerűen frenetikusak, szép meleg stereo hangzása van. Ok jó a go and play, de ha nem kell a magas hangerő fölösleges. Ez közel olyan jó, megkockáztatom alacsony hangerőn még jobb is.
A hezitáció csak addig tart, amíg egyszer meg nem hallgatod szerintem
(#5095) Speeedfire
Igen ez igaz. Lakhely változtatást tervezek előbb -utóbb szóval olyan kell amit tudok vinni. Ezt amúgy felkapom, és csak átviszem a másik szobába vagy akárhova. Megvan a varázsa.
-
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker #5091 üzenetére
Ezeket tedd fel nyugodtan az apróra és irány a denon.
Celvin is ezt mondja, addj el mindent és vegyél egy ilyet.
Most komolyan gondolkodom hogy eladom a kis hk travellert. Pedig iszonyatosan vagány kis hangfal.
A legjobb az hogy egyszerre tartok rajta 3 eszközt. Két andoidos megy szépen egyszerre (ahogy látom) a win es laptop és androidosak között is egy gombnyomás a váltás. (csak le kell kapcsolni bt az androidos-ról) -
Ati1979
veterán
Srácok, ez a kis denon annyira fantasztikus. Gondolkodom azon, hogy veszek egy másikat, és stereo-ba kötöm.
Igazából nem is tudom, hogy jobb lenne e mint egy vifa oslo.
Én mindenkinek azt javaslom aki teheti csengesse ki érte a 65k. -
Ati1979
veterán
Megjött a DENON Envaya DSB-250bt. Nagyon minőségi darab.
Nem túl nagy, pont akkora hogy kényelmesen magaddal tudd vinni akárhova. Feketében nagyon elegáns, öltönyös party-ra is jó lehet.
Meglepően sokat kihozott a denon ebből a méretből, mint hangminősgében mint hangerőben. Igazi hifi-s hangzás ahogy a tesztekben is olvasható.
Jó stereo feeling, tiszteletreméltó felbontás, nagy hangtér. Ütős basszus, (méretéhez képest durván jó) - elég mélyre lemegy, közptartomány részletes szépen szeparált hangszerek, magasak szintén rendben vannak. Bármilyen típusú zenével megbírkózik. Meleg élvezhető hangzás, nem hideg analitikus, agyonrészletezett.
Kíváncsi vagyok a stereo ban milyen lehet egy másik egységgel párosítva. -
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker #5057 üzenetére
Holnap jön meg a DENON Envaya DSB-250bt-m. 60k volt. Elvileg annál nem lehet jobb ennyi pénzért. Fölötte talán a vifa helsinki, de méginkább az oslo
Hk go and play talán a helsinki szintje lehet.
Clavinetjunkie-t érdemes követni a youtube-on. Külön adatbázisa is van, ahol minden összehasonlítható.
-
Ati1979
veterán
válasz
hszilard666 #4842 üzenetére
Ennyiért lehet, hogy ez jobb. Nézegetem, most a borzasztó akcentussal beszélő német srác videóit a youtube on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- EAFC 25
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest