Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker
üzenetére
Nekem is. Magam felé fordítom és kész.

Ezektől egyébként nem kell csodát várni, sosem lesz egy genelec szint. Viszont innentől előtérbe kerül a kényelem a méret, meg a dizájn. Ez 750 gramm csak berakod a táskába és viszed. Van fönn egy video amin a srác a vifa oslo-val hasonlítja össze, ami még az éppen hordozható kategória királya.
Ott hallatszik mekkora best buy ez a kis hangfal.
(#5098) Speeedfire
Nekem nem már nem kénének nagy hangfalak. Ha állandósul a helyzetem akkor egy vifa stockholm.
Egy video van fenn róla csak a netem. Valami eszméletlen. A Copenhagen-t gyakorlatilag porba gyalázza.
A bt elért arra a szintre, hogy a nem audiofil típusú embereket tökéletesen kiszolgálja. Ez itt egy eszméletlenül jól sikerült darab a méretkategóriájában (állítólag) verhetetlen. Innentől csak el kell döntenie az embernek mikor mire akarja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Elektromos autók - motorok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest