Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
rhunseeker
üzenetére
Nekem is. Magam felé fordítom és kész.

Ezektől egyébként nem kell csodát várni, sosem lesz egy genelec szint. Viszont innentől előtérbe kerül a kényelem a méret, meg a dizájn. Ez 750 gramm csak berakod a táskába és viszed. Van fönn egy video amin a srác a vifa oslo-val hasonlítja össze, ami még az éppen hordozható kategória királya.
Ott hallatszik mekkora best buy ez a kis hangfal.
(#5098) Speeedfire
Nekem nem már nem kénének nagy hangfalak. Ha állandósul a helyzetem akkor egy vifa stockholm.
Egy video van fenn róla csak a netem. Valami eszméletlen. A Copenhagen-t gyakorlatilag porba gyalázza.
A bt elért arra a szintre, hogy a nem audiofil típusú embereket tökéletesen kiszolgálja. Ez itt egy eszméletlenül jól sikerült darab a méretkategóriájában (állítólag) verhetetlen. Innentől csak el kell döntenie az embernek mikor mire akarja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szemüveges topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő