- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óriáskészülék, kis akksival
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stefi81 #9319 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, látni fogod, hogy nem is oly' rég 75 Eur volt az amazon-on is. Szinte folyamatos akcióban van. Ha, épp nem ennyi, akkor várni kell, és hamarosan megint akciózni fogják. Én ilyen cucc esetén (ami ilyen nagy és nehéz) nem hazardíroznék, mert 99%, hogy megcsípik a vámon. Akkor viszont rögtön jön rá az Áfa (×1,27).
Vagyis 87,77$ + Áfa ~ 33,5e Ft
Amazon: 75 Eur (akcióban) + 9 Eur (szállítás) ~ 29e Ft
Előbbi lutri, és ha a posta megfogja, akkor lehet még sokat is ülnek majd rajta. Én legalábbis hallottam horror sztorikat, hogy a csomag Kínából itt volt két hét alatt, majd a posta ült rajta még 3-4-et. Utóbbi tuti, és ha garanciális probléma adódna, akkor is egyszerűbb az ügyintézés.Esetleg megrendeled (Lengyelországból) németbe (ha mondjuk lenne ott ismerős), és onnan behozatod valahogy ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen routert?
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Fotó állvány eladó
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest