- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Max1mus #8232 üzenetére
Ez jó volt! :-)))
Viszont ez rád is vonatkozik ezek után. ;-)"...úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára..."
Ez pontosan így van!!
Ugyanezt szajkózom pár embernek akik panaszkodnak,hogy mit vett és mennyiért (egyébként szerintem hasznos dolgot).Ne sajnálják maguktól azt a kis pluszt.
Nekem havi 40e a cigi,mellette persze ugyanúgy megveszem ami nekem kell,persze bizonyos határon belül,de akinek még a cigi káros szenvedélye sincs engedjen meg magának olykor-olykor vmi kis apróságot."Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok..."
"A nagy eufória pont emiatt az előzetes dolgok miatt elmarad, de a használati értéke tovább megmarad."
Te piszok értelmes ember lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest