Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
OFF: Clavinetjunkie YT-os videóit sokan szeretjük, én nemcsak a tesztjeit, de a zenéi is nagyon tetszenek (egy részük). Shazam+Soundhound-dal beazonosítottam a tesztekből a nekem tetszőket, ha valakit esetleg érdekel, ezek a legjobbak szvsz:
Carol Duboc - Elephant
F.A.C. - Theres no other
Hudson & Kant - Coconut
JOE featuring THISGUY - I wanna be a Bee Gee
My Saturday Night - Max Merseny
Soulperfreesia - Saving All My Kisses
Soulperfreesia - Underwater Love
Sunroots - One Day
U-Nam - Future Love
U-Nam - Going for Miles
U-Nam - Groove Paradise
U-Nam - Love X Love
U-Nam - Plus de Funk!
U-Nam - Soul Breeze
U-Nam - Throwback Kid
U-Nam-Just Like That
Valery Stepanov - Twilight SkyYT-os is fent van többségük (onnan kis mókolással mp3-ban is leszedhető, de persze erre nem bátorítok senkit ugye! ;-) vagy Spotify-on, stb. Majd ha lesz időm, még folytatom, nagyon cool zenék és eddig nem is hallottam róluk, ez persze engem minősít. Ha már van bt-os cuccunk, legyen hozzá jó zene is, nem igaz? Ha esetleg van itt olyan, akivel egyezik az ízlésünk, dobjatok már fel lszi néhány előadónevet, szám címet, albumot, hogy mit hallgattok, köszi. Remélem belefér, bár kicsit offtopic, de azért van köze a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest