- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
megérkezett a Tribit Maxsound Plus hangszóró. Egy 3x akkora dobozba csomagolták, mint amekkora a hangszóró doboza, és mivel nem töltötték ki rendesen a maradék teret, be volt horpadva a külső doboz, meg ijedtem, de a hangszóró doboza már sértetlen volt.
Nagyjából számoltam vele, hogy kicsike lesz, de mégis meglepett a mérete. Mindössze kb. 20x6x6 cm. Szinte zsebre rakható szó szerint. Gyárilag van rajta foggantyú, cipőfűző anyagból van rá kötve, leszedhető.
A csomagolás, az anyaghasználat, és az összeszerelési minőség is minőségi termékre utal. Hál istennek nem dumál bekapcsoláskor, csak a szokásos bekapcsoló, és párosító hangok. Nagyon szépen, tisztán szól, egész jó mélyek is kijönnek belőle közepes hangerőn, és szépen visszaveszi a hangerő növelésével, így teljes hangerőn is szépen szól, nincs recsegés, nincs torzítás. A hangerő is megfelelő. Simán beordít egy 20nm-es szobát
Bevallom, egy picit többet vártam talán, de a fizikát nem lehet megerőszakolni, és kihozták ebből a méretből a lehető legtöbbet.
Majd kollégám behozta a Bose Soundlink mini 2-jét, ami egy 60ezres cucc, és minden apró kételyem elszállt. Szinte egyformán szól a két hangszóró. A bose picit talán nehezebbnek tűnik, és lehet, hogy a femház miatt is, de talán egy árnyalatnyival több mélyet ad, viszont a tribit meg több magasat ad, max hangerőn hangosabb, mint a bose.
Végülis abban egyeztünk meg a kollégákkal, hogy kb. egyformán szól a két speaker, és az lett a konklúzió, hogy kurvajó ez a Tribit, hozza a Bose minőségét, csak éppen 4ed annyi pénzért.
Szóval én ajánlom a maxsound plust, főleg aki kicsi, könnyen hordozható cuccot akar. Elvileg 20órát bír, nem teszteltem annyit, de eddig úgy áll az akksi, hogy a 15 meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Drum 'n' bass
- Óra topik
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Philips EP5330 digitális automata kávéfőző tejtartállyal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi