- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Ez off téma de nem találtam bluetooth fejhallgató topikot, szerintem itt vannak olyan fórumtársak akik tudnának segíteniAdott egy samsung smart tv, amiben van bluetooth. Ezen keresztül lehet hozzá fejhallagtót csatlakoztatni. Viszont sok helyen olvasom hogy a "olcsóbb" kategóriás fejhallgatókkal késés van a kép és a hang között.
Ha itt valaki keresne olyan bt hangszórót amivel szinkronban lesz a hang a képpel akkor mit ajánlotok? (20 000 huf alatt)
Valyon az apt-x kompatibilis fejhallgató garantálja hogy nem lesz késés? Esetleg milyen más szabvány definiál olyan technikát ami kiküszöböli a késést?
Mikor ti bt hangszóróval néztek filmet akkor tapasztalható a késés( latency). Esetleg van itt olyan akinek van bt képes tv-je és apt-x kompatibilis hangszórója.
Jelenleg egy olyan fejhallgatót találtam ami benne van az árkategóriában és támogatja az aptx-et.: Astrum ht 410
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest