Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
Vbazsi2
üzenetére
Nekem az egyes szám alatt linkelt sl-1000s típusú hangszóróm volt, most pedig az általad másodikként linkelt hangszóró egyik ikertestvérét az Eivotor nevűt használom. Az sl-1000s-t nagyon szerettem, mert brutális mélye volt, de hangerőben már nem volt olyan kimagasló, voltak nála hangosabbak. Nekem beltérre kellett, arra teljesen jó volt, de kültéren zajos környezetben nem tudtam kipróbálni, hogy mennyire állta volna meg a helyét.
Most, mint mondtam, az Eivotor nevűt használom, amiben kicsit több a magas, kevesebb a mély, de megfelelő hangerőn a mélyek is jól "megjönnek" és mivel van rajta kültéri mód, elég hangos is. Ilyen kialakítású, szerintem ezzel mindenben megegyező hangszórót az eustock-on most Tronsmart T6 néven kapsz. Mivel az sl-1000s-t már nagyon sokan utánozzák és az utánzatok nem igazán érnek fel az eredetivel, javaslom inkább a Tronsmart vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest