Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Most ezzel kicsit elbizonytalanítottál. Hétvégén mediamarktban hallgattam ezeket a ketyeréket - igaz elég zajos körülmények között - és úgy fogalmaznék, hogy ebben a méret kategóriában a jbl hanga jó volt, a többi meg borzasztóan rossz. Mármint nem ahhoz képest, hanem konkrétan.
Ha a JBL hangjától jelentősen elmarad, akkor nem biztos, hogy megveszem. Igaz, nekem főleg podcastekre kéne, illetve gyereknek mese, estére dokufilmek, sorozat, konyhába, ilyesmi.
Nem tudom hol lehetne élőben meghallgatni, mert azért az döntő lenne. A JBL tuti jó, csak drága. Ennek jó az ára, de nem tudom tetszene-e. Ehh.....
Amazonon a reviewok nagyon dícsérik.
Czimby
Mit értesz az alatt, hogy a hangja fele? Fele olyan hangos, fele olyan nagy a basszus, vagy en bloc fele olyan a hangminőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest