Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
csabyka666 #3484 üzenetére
Most ezzel kicsit elbizonytalanítottál. Hétvégén mediamarktban hallgattam ezeket a ketyeréket - igaz elég zajos körülmények között - és úgy fogalmaznék, hogy ebben a méret kategóriában a jbl hanga jó volt, a többi meg borzasztóan rossz. Mármint nem ahhoz képest, hanem konkrétan.
Ha a JBL hangjától jelentősen elmarad, akkor nem biztos, hogy megveszem. Igaz, nekem főleg podcastekre kéne, illetve gyereknek mese, estére dokufilmek, sorozat, konyhába, ilyesmi.
Nem tudom hol lehetne élőben meghallgatni, mert azért az döntő lenne. A JBL tuti jó, csak drága. Ennek jó az ára, de nem tudom tetszene-e. Ehh.....
Amazonon a reviewok nagyon dícsérik.
Czimby
Mit értesz az alatt, hogy a hangja fele? Fele olyan hangos, fele olyan nagy a basszus, vagy en bloc fele olyan a hangminőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest