Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz
matyi19
üzenetére
Sony specifikációi elég szűkszavúak, marketing sóder annál több van, valós akkukapacitását is jótékony homály fedi, sehol nem találtam infót
az rms teljesítmény mellett ez is fontos adat lenne, mert utána lehetne osztani szorozni.
Szeretem a márkát de szubjektíve, és ránézésre ez nálam nem egy "must-have" Egyébként az első verziós kritériumaid alapján engem inkább ez fogott meg: [VTIN] 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Pioneer DDJ-400 DJ kontroller
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az rms teljesítmény mellett ez is fontos adat lenne, mert utána lehetne osztani szorozni.
Szeretem a márkát de szubjektíve, és ránézésre ez nálam nem egy "must-have" Egyébként az első verziós kritériumaid alapján engem inkább ez fogott meg: