- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
Inkább idősebbek értékelik, konzervatívabb kivitelű bt/dab+ radió 2x40w rms stb. konyhába, lakásba: [link] ennyiért ajándék.
(rögtön vettem is egyet)
szerk:
szállításra ingyen kupon: BBT6WHH9 -
Digitalis
senior tag
válasz
matyi19 #1861 üzenetére
+1 Sony. Egy klasszissal feljebb viszont már ott van a [Dockin D Fine]
Véletlenül volt alkalmam egyszer egy ilyet hallani. Azóta sem. Fantasztikus élmény volt. Kis dobozból mennyire részletező és dinamikus hang jött ki az hihetetlen. Más világ. Jobbára azóta figyelem ezeket a kütyüket.
-
Digitalis
senior tag
-
Digitalis
senior tag
válasz
matyi19 #1840 üzenetére
Sony specifikációi elég szűkszavúak, marketing sóder annál több van, valós akkukapacitását is jótékony homály fedi, sehol nem találtam infót
az rms teljesítmény mellett ez is fontos adat lenne, mert utána lehetne osztani szorozni.
Szeretem a márkát de szubjektíve, és ránézésre ez nálam nem egy "must-have" Egyébként az első verziós kritériumaid alapján engem inkább ez fogott meg: [VTIN]
-
Digitalis
senior tag
válasz
matyi19 #1830 üzenetére
Felkészültségedet tekintve, szerintem nekünk kéne tanácsot kérni tőled. :-) Én speciál, a teljesítmény, készülék súlya, és az akku kapacitásból legóznám össze. Kiválasztottak esetében,rátúrnék a neten egy robbantott ábrára is, mivel egyik a másik klónja(_ jelentősen is eltérő árakon_ )utána jöhetnek az egyéb másodlagos preferenciák, levont következtetések. Első blikkre, Divoom voombox 2, annak meg nincs akasztója, de ott sem lehet nagy vasziszdasz utólag valamit kulturáltan ráapplikálni. :-)
-
Digitalis
senior tag
-
Digitalis
senior tag
válasz
Krill77 #1739 üzenetére
Igen, 2.1 EDR/A2DP/AVRCP protokolt használ. Én semmilyen hátrányt nem tapasztaltam, van 4.0 eszközöm is, de ettől a telefon sem merült semmivel jobban, párosítás is gyerekjáték, és 20m távolságról is jó. (Igaz van olyan 2.1-em is ami 10méteren belül is szakadozik.) De ha elmondod miért is jobb egy ilyen prüntyiknek komolyabb biztonság, adatvédelem és titkosítás, vagy ultra sávszél szívesen meghallgatom.
-
Digitalis
senior tag
válasz
buresz8 #1735 üzenetére
Ha nem zavar a retró kinézet, a majd másfél kiló súlya, viszont számít a hangerő, kategóriában normálisabb hangkép, a beépített rádió, sok bemenet a kellemes kidolgozás, akkor érdemes megtekintened ezt a Lengyel_BT MT3145 csodát is. Alibabán nincs, itthon 9-10e Ft körül lehet hozzájutni, 2év garanciával.
-
Digitalis
senior tag
Szert tettem ma egy Polska Media-tech csoda masinára. Dobozból kivéve kb.5 órája szól a gyári töltéssel. Fa doboz
FM -rádió, táv, és +5 előre programozott EQ amiből kettő, stílustól függően, veszett jól jön. Van micro sd, usb, micro usb, aux. Hangja szerintem ok, nálunk rádióvétel is rendben, de van kihúzható kis antennája is. Manual részben magyar nyelvű, írja, hogy gond nélkül lehet használni töltés közben is. Egész jók a rádió beszédhangok, és a mély sem telepszik rá az összképre. Nem spóroltak, volt a távirányítóban is elem, ami viszont csak irányítottan és csak két méteres körzetben jó. ( madarasban be volt éppen kapcsolva, kicsit teszteltem,csutkán sem torzít nagyon, szal tetszett, 2 év gari)
szerk:
Geralt of Rivia is jól szól -
Digitalis
senior tag
Ahol működési kitétel, hogy használat közben nem tölt, nem lóghat folyamatosan a hálózaton, akár éjjel nappal nem üzemelhet az
inkább nagyon finoman fogalmazoka készülék nem praktikus, és számomra elfogadhatatlan.(ez nagyban már a szelén, kuprox,germánium félvezetők és vmk/vmz kapcsolók, relék korában sem volt műszakilag probléma, exhas 50 éve)
-
Digitalis
senior tag
válasz
kaszibat #1540 üzenetére
Szia!
SL-1000S-ben van integrálva FM -rádió? Hordozható zajkeltő eszköz lévén meg pláne nem értem, hogy a gyártók mi a túróért hanyagolják ezt a filléres, de annál hasznosabb funkciót.
(BilitzWolf 4-ben meglenne ez az opció már rég vettem volna. SL-1000S is hasonló kaliber, ezért kérdezem, hátha...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest