- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
tibibi #17969 üzenetére
19 ezer volt akcióban...
Ez a "dörmögő dömötör" 19 ezerért szinte ajándék, még úgy is, hogy "(bár magas hangok nincsenek)"...ilyen basszust csak jóval magasabb árkategóriában talász.
Annyit tudsz egy kicsit segíteni rajta, hogy ha Samu telód van, a 3rd party EQ mellé még told rá az Adapt Sound-ot és bűvészkedj egy kicsit, bár csodát azért így se várj, de meglepően több lesz a magashang (is) és egy kicsit gatyába lehet rázni ezt borzalmas gyári hangolást!Amúgy én úgy oldottam meg ezt a magashang kérdést, hogy a négy gyári magasból (inkább közép) kettőt kicseréltem hangváltós magassugárzókra! Hihetetlen, de ennek a speakernek csak ennyi kellett, brutál ahogy szól, van magas, közép és mély, nem beszélve, hogy a mélyhangokat még jobban kiemeli, hogy van rendes magashang! Ezzel a setuppal lazán jbl extreme 1/2, és az első boombox sincs túl messze
"gondolkozom egy másikon a sztereó hangzás miatt."
Én is most veszek egy másodikat a sztereó miatt, és ha lesz egy kis időm már ugrok is neki a tuningnak
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest