- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
tibibi #17969 üzenetére
19 ezer volt akcióban...
Ez a "dörmögő dömötör" 19 ezerért szinte ajándék, még úgy is, hogy "(bár magas hangok nincsenek)"...ilyen basszust csak jóval magasabb árkategóriában talász.
Annyit tudsz egy kicsit segíteni rajta, hogy ha Samu telód van, a 3rd party EQ mellé még told rá az Adapt Sound-ot és bűvészkedj egy kicsit, bár csodát azért így se várj, de meglepően több lesz a magashang (is) és egy kicsit gatyába lehet rázni ezt borzalmas gyári hangolást!Amúgy én úgy oldottam meg ezt a magashang kérdést, hogy a négy gyári magasból (inkább közép) kettőt kicseréltem hangváltós magassugárzókra! Hihetetlen, de ennek a speakernek csak ennyi kellett, brutál ahogy szól, van magas, közép és mély, nem beszélve, hogy a mélyhangokat még jobban kiemeli, hogy van rendes magashang! Ezzel a setuppal lazán jbl extreme 1/2, és az első boombox sincs túl messze
"gondolkozom egy másikon a sztereó hangzás miatt."
Én is most veszek egy másodikat a sztereó miatt, és ha lesz egy kis időm már ugrok is neki a tuningnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- EAFC 26
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gyúrósok ide!
- LED világítás a lakásban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő