Legfrissebb anyagok
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Mobilarena témák
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
csendes tag
1 hete van nálam egy Soundcore Boom 2. Sikerült meghajtani már kültéren és beltéren is
Azt kell hogy mondjam egyszerűen szürreális hogy jön ki ilyen hang ilyen kis dobozból. Tegnap haver jbl extreme 4-esével mértük össze a strandon, és nem sokkal de egyértelműen nyert a boom2. Mikor elmondtam neki hogy 99 ajróért vettem újonnan, akkor nem volt öszinte a mosolya
Az öszeszerelés és anyagminősége is jó, szóval én bátran ajánlom. Egyetlen negatívum hogy az igért 24 órás üzemidő az egyáltalán nem reális, nyílván halk üzemmódban ki lehet hozni de 70-50% hangerő körül kb 7-12 órát mondanék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest