- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #17157 üzenetére
Freki tesztet néztem 50hz nél még volt hangerő. Persze csalhatott a teszt is. 45hz nél nagyon eltűnt 40hz már kb ki sem jött belőle. Az én fülemnek legalábbis ez jött le
De szerintem anker nem audiofil cucc. Motion boom is csak abban volt jó hogy fél hangerőig szépen tudott mormogni. Boom plusban több volt az élet már több szempontból is.
Ha meg már nem hifi cucc akkor ez mbp hoz képest mérgesebb. Szerintem ezek erre vannak, megvan ennek is a közönsége. Udvaron yt ról... Hagyjuk is, hova oda stúdió hangzás?Ja és világít, gyerekek imádják
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest