- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alain911 #17081 üzenetére
" ... úgy tűnt hogy a Motion Boomnak erősebb a basszusa viszont a Motion+ mintha tisztább hangja lenne.... "
Nekem a háromból kettő van (UBoom L nincs, és nem is volt). Rövid ideig – most, hogy kapott app support-ot – elgondolkoztam a cserén (Motion+ -t UBoom L-re), de végül elvetettem (nekem jobban megfelel a Motion+).Sajnos a Motion+ és a Boom között nincs tuti választás. Ha inkább modern EDM-et hallgatsz, esetleg többet használnád kinn, akkor talán inkább Boom.
Ha, mást is, rock-ot, olyan zenét, amiben ének, finom zenei részletek vannak, akkor Motion+ esetleg UBoom L. Amelyik szimpibb.
Én egyébként végül apróságok miatt maradtam a Motion+ mellett. Leírom, hátha másnak is érdekes lehet. A Youtube-n megkérdeztem egy-két tulajt ...
• Hiába van app, a ki-be kapcsolási hangot nem lehet kikapcsolni.
• Az auto-off akkor aktiválódik, ha nem kapcsolódik semmihez (nem amikor nem szól semmi).
• Multipoint: ezt mintha az UBoom L nem tudná, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos#17082 carl18
A 30 órás üzemidő szerintem álom. Vagy, honnan veted?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest