- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Google Pixel topik
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
alain911 #17081 üzenetére
" ... úgy tűnt hogy a Motion Boomnak erősebb a basszusa viszont a Motion+ mintha tisztább hangja lenne.... "
Nekem a háromból kettő van (UBoom L nincs, és nem is volt). Rövid ideig – most, hogy kapott app support-ot – elgondolkoztam a cserén (Motion+ -t UBoom L-re), de végül elvetettem (nekem jobban megfelel a Motion+).Sajnos a Motion+ és a Boom között nincs tuti választás. Ha inkább modern EDM-et hallgatsz, esetleg többet használnád kinn, akkor talán inkább Boom.
Ha, mást is, rock-ot, olyan zenét, amiben ének, finom zenei részletek vannak, akkor Motion+ esetleg UBoom L. Amelyik szimpibb.
Én egyébként végül apróságok miatt maradtam a Motion+ mellett. Leírom, hátha másnak is érdekes lehet. A Youtube-n megkérdeztem egy-két tulajt ...
• Hiába van app, a ki-be kapcsolási hangot nem lehet kikapcsolni.
• Az auto-off akkor aktiválódik, ha nem kapcsolódik semmihez (nem amikor nem szól semmi).
• Multipoint: ezt mintha az UBoom L nem tudná, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos#17082 carl18
A 30 órás üzemidő szerintem álom. Vagy, honnan veted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- UHD filmek lejátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Garmin topik
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest