Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Olyan két hónappal ezelőtt gtx560unlock kolléga bemutatta hogyan is kellett volna a Tronsmartnak a T6 Max -ot gyárilag elkészíteni

Na ennek hatására kíváncsiságból berendeltem egy T6 Max-ot
+ beszereztem használtan 2db Golf IV magassugárzót. Ugyanúgy kicseréltem a négy magasból (inkább közép?) kettőt, a Golf IV első hangváltós magassugárzóira. Az eredeti 8 ohm-os helyett, ezek 4 ohm-ak, egy kis átalakítás/farigcsálás után szépen bementek a helyükre. Egyenlőre pillanatragasztóval odapöttyintettem, ma fogom műanyagragasztóval körbe ragasztani, aztán mehet vissza a burkolat...Na de a lényeg,....beszarás, hogy szól
Sziszeg, csilingel, csipog...van MAGAS, közép, és a brutális mély, ami már nem nyom el mindent, hihetetlen, hogy egy ilyen kis beavatkozás, milyen ku..va jó hangszórót csinált belőle...
JBL Xtreme 1/2 kategóriáját simán hozza
....+ ennél a Tronsmartnál már nem kell a Samu Adapt Sound-ot sem használnom
...hogy ezt miért nem lehetett így gyárilag, ...no comment
Nagyon nagy köszönet gtx560unlock kollégának aki privátban is sokat segített
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

+ beszereztem használtan 2db Golf IV magassugárzót. Ugyanúgy kicseréltem a négy magasból (inkább közép?) kettőt, a Golf IV első hangváltós magassugárzóira. Az eredeti 8 ohm-os helyett, ezek 4 ohm-ak, egy kis átalakítás/farigcsálás után szépen bementek a helyükre. Egyenlőre pillanatragasztóval odapöttyintettem, ma fogom műanyagragasztóval körbe ragasztani, aztán mehet vissza a burkolat...
....+ ennél a Tronsmartnál már nem kell a Samu Adapt Sound-ot sem használnom