- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mindegy melyik gyártót nézzed, senki se tud egy adott méretből extrémet kihozni. A Motion Boomnak van 2X60 mm-es Woofere, na most ettől kisebb méretben ezzel nem tud vetekedni 2X50 mm-es például.
Bár kisebb hangszórókba már Mono kialakítás van 90X50mm.Élőbe kéne hallani/tesztelni és utána lehetne véglegeset mondani.
Bár mikor nekem volt a Motion Boom a Dockin ellen, valahogy a Dockint erősebbnek éreztem basszust terén. A M-Boom meg hiába EQ-d agyon ha bizonyos szint felett már torzít a bass fél hangerőn is.
Nekem +3-on volt a 60hz-es ha ez fölé vitte már érezhető volt kis hangerőn is hogy nem természetes.De ha mind kettő fél hangerőn ment, akkor is egyéni EQ ide vagy oda én éreztem a D Fine "Twittere nem véletlen van jelen"
Sokkal jobban kijött a Vokál hang a Dockinon, és a Mboom akku ideje se volt túl acélos. 60% hangerőn 10 óra alatt teljesített, én a gyártó áldal megadott 24 órától ez nagyon messzi van.
Bár ettől függetlenül a mostani akciós árát megéri a Motion Boom 30E forintért. 120E Xtreme 3 helyet inkább ilyen vegyen az ember ha hangszóró kell.
Meg ott a Motion Boom Plus is, de Alan tesztjébe sajnos az se tudott " Deep Bass" Terén a HK Kardon Go Playel versenyezni.
Azért ez elég rossz hír, ha olyan bass volna mint a Harmannak instant vétel lett volna. De azért ez elmond valamit, hogy 6 ével a Go+play rajtja után még most se tudják reprodukálni annak a hangszórónak a hangzás világát.
A Kérdés a HK-e a Rendkívüli? Vagy a kínai gyártók a Xarok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő