Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blitzwolf F1 miniteszt
Elöljáróban annyit, hogy az átlagnál igényesebbnek vélem magam zene hallgatás terén, az autóhifi rendszerem igen korrektül össze van rakva, nem a falusi hülyegyerek stílusú düc-düc 5000w kéken villogó mélyláda vagy a gyári 16 hangszórós mély kiemelt, kusza hangképű rendszerek jelentik számomra a minőséget.
Banggoodról rendeltem, ötezer-párszáz forint volt akcióban, ehhez mérten nem is voltak hozzá hatalmas elvárásaim.
Színpadkép nyilván nincs, nem is elvárható ebben az árkategóriában. Dobozhangja van. A mély szekcióra még úgy ahogy azt mondom, hogy néha rendben van, de a közép és a magas tartomány egyáltalán nem vett meg. Rock zenére teljességgel alkalmatlan, szétesik a hangkép. Egy Adele, Alicia Keys, Beyonce egy fokkal jobb, de a dobozhangja miatt ez sem kifejezetten élvezetes. Magasabb hangerőn fülsértő a magas tartomány. Ezek után bepróbáltam egy Aviciit, gondolván hogy a basszusosnak hirdetett kütyü majd biztosan ezen brillírozik. Hát nem
Egy Avicii Pure Grinding siralmas, szerencsétlen képtelen leadni az alacsony frekvenciákat, de erre is számítani lehetett, hiszen méretéből adódóan ez fizikai képtelenség lenne. Következőnek egy kis Black Eyed Peas-t próbáltam ki rajta, itt jobb volt az alsó tartomány, de kopogósak a mélyek. Bejáratás után kicsit javult a helyzet.Az üzemidő jó, 5 napja nyúzom napi pár órában és még nem kért töltőt. Az összeszerelési minőség is rendben van, nem recseg-ropog, szép fém házas, gumírozott gombokkal. Valamelyest vízállónak mondja a gyártó, zuhany alá még nem állítottam
Jár hozzá egy aux-aux kábel, egy usb kábel és egy kis akasztós biszembaszom. Könnyen és gyorsan párosítható mind telefonnal, mind számítógéppel, stabil a jel, akár több ajtón keresztül is jó a vétel, nem szakadozik a zene.Összegezve, ha kisebb összejövetelekre keresel háttérzaj-forrást vagy fürdőszobába, napozáshoz, Balaton partra, irodába kompakt zajkeltőt, akkor 5-6.000Ft-ért szerintem jó vétel az F1. Házibuliba, házimozihoz, minőségi zenehallgatáshoz nem való és nem a hangereje miatt, mert az kifejezetten erős a kütyü méretéhez mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen switch-et vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Warhammer 40.000
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska
- Sega Mega Drive / Master System Játékok
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egy Avicii Pure Grinding siralmas, szerencsétlen képtelen leadni az alacsony frekvenciákat, de erre is számítani lehetett, hiszen méretéből adódóan ez fizikai képtelenség lenne. Következőnek egy kis Black Eyed Peas-t próbáltam ki rajta, itt jobb volt az alsó tartomány, de kopogósak a mélyek. Bejáratás után kicsit javult a helyzet.