Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
Sajnos a Mac Audio BT Elite 3500 hangszóróm, amit még 2 hete sincs, hogy megvásároltam egyik napról a másikra hirtelen bekapcsolhatatlanná vált, így visszaküldést rendeltem az emaghoz. Pedig a hangja kimondottan korrekt volt ezen az árszinten. Valószínűleg kifogtam egy széria hibás darabot, mindenesetre visszaküldés után teszek egy próbát az EVOLVEO Armor O2-vel, abból rendelek 2 db-ot hogy sztereó legyen, most elég jó áron kapható és ugyanaz, mint az Armor 01, csak a színe fekete helyett kék-fekete kombinációja. Majd írok véleményt, hogy ebből 1 vagy 2 egyszerre jobban szól-e az említett Mac Audio-nál, amivel sajnos csak emlékezet alapján tudom majd összehasonlítani, de azt egyből érzem így is, hogy ennek élvezetesebb-e a hangja számomra. Viszont aki olcsón szeretne TWS-t, valódi sztereo hatást, annak ez a legjobb megoldás most, tekintve hogy a 2 db Armor 02 kerül együtt 11ezer Ftba.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi