Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Yettel topik
- Apple Watch
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
Sajnos a Mac Audio BT Elite 3500 hangszóróm, amit még 2 hete sincs, hogy megvásároltam egyik napról a másikra hirtelen bekapcsolhatatlanná vált, így visszaküldést rendeltem az emaghoz. Pedig a hangja kimondottan korrekt volt ezen az árszinten. Valószínűleg kifogtam egy széria hibás darabot, mindenesetre visszaküldés után teszek egy próbát az EVOLVEO Armor O2-vel, abból rendelek 2 db-ot hogy sztereó legyen, most elég jó áron kapható és ugyanaz, mint az Armor 01, csak a színe fekete helyett kék-fekete kombinációja. Majd írok véleményt, hogy ebből 1 vagy 2 egyszerre jobban szól-e az említett Mac Audio-nál, amivel sajnos csak emlékezet alapján tudom majd összehasonlítani, de azt egyből érzem így is, hogy ennek élvezetesebb-e a hangja számomra. Viszont aki olcsón szeretne TWS-t, valódi sztereo hatást, annak ez a legjobb megoldás most, tekintve hogy a 2 db Armor 02 kerül együtt 11ezer Ftba.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Creality Nebula Camera
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő