Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Sok, pláne ha azt nézem, hogy 60-ért nem vettem meg mikor lett volna rá lehetőség egy zsír új darabra (ismerős dolgozói kedvezményével)
Bár azóta már úgyis tönkrement volna
De bitang jól szól. Előző melóhelyen volt egy, sokat hallgattuk. De kétszer is gallyra ment az akku benne. Egyszer szerviz csinálta, aztán mikor már nem volt garis, én cseréltem benne akksit. Ennek ellenére, ha most tudnék annyiért újat, kérdés nélkül venném
De nem hogy újat, használtat se. Ritka, és ha egy-egy felbukkan, az is inkább 90k környéke.
Nálunk egy töltéssel, max hangerőn, nagyon max 2 órát ment. Most új akkuval, közepes hangerőn elmegy 6 óra körül is. Pontosabbat nem tudok, már váltottam munkahelyet
A gyári akku kicsit több, mint 1 év után adta meg magát. Majd rá két évre az új is kilehelte a lelkét. Most márciusban vettem bele újat, de azt már valószínűleg nem fogom megtudni meddig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Bár azóta már úgyis tönkrement volna
De bitang jól szól. Előző melóhelyen volt egy, sokat hallgattuk. De kétszer is gallyra ment az akku benne. Egyszer szerviz csinálta, aztán mikor már nem volt garis, én cseréltem benne akksit. Ennek ellenére, ha most tudnék annyiért újat, kérdés nélkül venném
De nem hogy újat, használtat se. Ritka, és ha egy-egy felbukkan, az is inkább 90k környéke.