Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Macrodroid
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg
üzenetére
Ma megérkezett a Motion Boom
Egyszer visszafordult a csomag, mert az amazon nem ír telefonszámot a csomagolása, de végül ideért. Elég csúnyán nézett a doboz, több helyen szakadt volt, de benne a speaker doboza nem sérült szerencsére.
Jobb, ha a cím 2. Sorában is feltüntetitek a telefonszámot, hogy a jövőben senki ne járjon így 🙂Nagyon tetszik a hangja, brutál jó a mély, de nem olyan JBL-es, tök szépek a magasak is mellé, amitől kicsit tartottam, hogy nem lesz elég magas benne, de nagyon jól szól. Felpattant Alan eq-ja is. Eminem- Killshot számán a Motion + elvérzett, de a Motion Boom lemegy olyan mélyre, hogy mindent hallani lehessen.
A külseje is tetszik, külön tetszik a fényes műanyag burkolat, ami ugyan sokkal gagyibb hatást kelt, mint a Motion+ bevonata, viszont sokkal könnyebb lesz tisztán tartani.
Összességében nagyon elégedett vagyok, ki akartam már régen próbálni a Boomot, ráadásul olcsóbb volt, mint a Motion+
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest