Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg
üzenetére
Ma megérkezett a Motion Boom
Egyszer visszafordult a csomag, mert az amazon nem ír telefonszámot a csomagolása, de végül ideért. Elég csúnyán nézett a doboz, több helyen szakadt volt, de benne a speaker doboza nem sérült szerencsére.
Jobb, ha a cím 2. Sorában is feltüntetitek a telefonszámot, hogy a jövőben senki ne járjon így 🙂Nagyon tetszik a hangja, brutál jó a mély, de nem olyan JBL-es, tök szépek a magasak is mellé, amitől kicsit tartottam, hogy nem lesz elég magas benne, de nagyon jól szól. Felpattant Alan eq-ja is. Eminem- Killshot számán a Motion + elvérzett, de a Motion Boom lemegy olyan mélyre, hogy mindent hallani lehessen.
A külseje is tetszik, külön tetszik a fényes műanyag burkolat, ami ugyan sokkal gagyibb hatást kelt, mint a Motion+ bevonata, viszont sokkal könnyebb lesz tisztán tartani.
Összességében nagyon elégedett vagyok, ki akartam már régen próbálni a Boomot, ráadásul olcsóbb volt, mint a Motion+
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- eBay
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest