- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Lami66 #12809 üzenetére
Hát igen, egy jó bluetooth hangszóró hosszú távú beruházás. Én nem a tronsmartot akarom ocsárolni, de sajnos nagyon távol van a jó minőségtől.
A HK hangzása meg szó szerint más dimenzió, fényév távolság van a két gyártó között.
HK, Bose, Denon, Marshall, Vifa, ilyen árkategóriában már a márka is garantálja a jó hangzást.A fent említett gyártókkal az ember tudja hogy nem lő mellé.
Talán élőben kéne hallania egy valóban jó hangszórót, ami a Tronsmartot kenterbe veri.
Ezért is írtam a Dockin D FIne Plus teljesitményét szívesen felkínálom.
Szerintem már ez is elég szépen helyben hadja a 2X T6 UE Agyon Equalizerett hangját.
+ Az akkumulátor idő se elhanyagolható szempont, szerintem a Fine+ 52% hangerő mellet olyan hangos mint a Tronsmart 75-85% környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest