- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- A Motorola is Air mobillal készül
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem nem kapcsolódik szorosan a témához, de ennél alkalmasabb topikot nem találtam rá.
6000 Ft-ig szeretném beszerezni - akár külföldről is - az általatok ismert legjobb USB-s Bluetooth adaptert az alábbi célra:
A lehető legjobb minőségben szeretném megoldani, hogy a telefonomat Bluetooth-al kihangosítsam a PC-re. A telefonom jelenleg egy Honor 9, és van egy TP-Link UB400-as Bluetooth adapterem. Pillanatnyilag Windows 10 van a gépen, de csak azért mert Arch Linux alatt nem sikerült életre kelteni az A2DP-t - de majd még elszórakozgatok vele. Kellemes lenne, ha telefonálni is lehetne a gépre kihangosítva és a rádugott mikrofont használva.Tehát kellene:
- aptX vagy méginkább aptX HD (kerestem - kutattam, de aptX HD-s adaptert még hírből sem láttam.)
- LE
- Előny a Bluetooth 5.0
- Legfeljebb 3 méter és én lennék az adapter és a teló között, szóval nem fontos az egetrengető hatótávTudom, hogy a jelenlegieket nem tudja a jelenlegi telóm, de érik már a csere, 1-2k pluszt megér a jobb kodektámogatás nekem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest