Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem nem kapcsolódik szorosan a témához, de ennél alkalmasabb topikot nem találtam rá.
6000 Ft-ig szeretném beszerezni - akár külföldről is - az általatok ismert legjobb USB-s Bluetooth adaptert az alábbi célra:
A lehető legjobb minőségben szeretném megoldani, hogy a telefonomat Bluetooth-al kihangosítsam a PC-re. A telefonom jelenleg egy Honor 9, és van egy TP-Link UB400-as Bluetooth adapterem. Pillanatnyilag Windows 10 van a gépen, de csak azért mert Arch Linux alatt nem sikerült életre kelteni az A2DP-t - de majd még elszórakozgatok vele. Kellemes lenne, ha telefonálni is lehetne a gépre kihangosítva és a rádugott mikrofont használva.Tehát kellene:
- aptX vagy méginkább aptX HD (kerestem - kutattam, de aptX HD-s adaptert még hírből sem láttam.)
- LE
- Előny a Bluetooth 5.0
- Legfeljebb 3 méter és én lennék az adapter és a teló között, szóval nem fontos az egetrengető hatótávTudom, hogy a jelenlegieket nem tudja a jelenlegi telóm, de érik már a csere, 1-2k pluszt megér a jobb kodektámogatás nekem.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 pro white
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- META Quest 3 512Gb + BOBOVR C3 + BOBOVR S3 Pro
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő