Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
home.barista
csendes tag
Köszi a segítséget! Megvettem a Vifa Copenhagen 2-ből egy kiállított darabot, így olcsóbb volt. :-) Tényleg brutálisan szól, egy 15 éves aktív (akkori 50e forintos) kábeles monitor hangfalhoz képest sokkal-sokkal jobban szól! Wifi és aptx bluetooth is igen jó minőség. Az akksi ha később problémás, akkor cseréltethető benne? Mert most olvastam, hogy vannak márkák, ahol lehetetlen. Bár írták, hogy 220 esetén megkerüli az akksit, szóval talán nem lesz akkor se kuka az egész, max a mobilitást veszítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest