- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
home.barista
csendes tag
válasz
Lami66 #11363 üzenetére
Köszönöm! Igazából Wifinél AirPlayt használok a Vifa Copenhagennél, aminek 16/44 a képessége. DLNA-val Tidalt iPhoneról lehet valahogy hajtani?
A hangszóró meg hivatalosan nem támogatja a Tidalt, viszont úgy tudom, hogy masternél az iPhone Tidal app kikódolja, ha onnan streamelem.
Tidal Hifi minőség abszolút jól hallható egy Apple Musichoz képest AirPlayen keresztül. -
home.barista
csendes tag
-
home.barista
csendes tag
A BT vagy Wifi hangszórók belső DACját használja a lejátszáskor, ha telefonról streamelem rá a zenét vagy a telefonét?
-
home.barista
csendes tag
Beszéltem a Vifa magyarországi képvieletével, augusztustól lesz garancián túli európai javítás, így aksi csere is megoldott garancián túl.
-
home.barista
csendes tag
Köszi a segítséget! Megvettem a Vifa Copenhagen 2-ből egy kiállított darabot, így olcsóbb volt. :-) Tényleg brutálisan szól, egy 15 éves aktív (akkori 50e forintos) kábeles monitor hangfalhoz képest sokkal-sokkal jobban szól! Wifi és aptx bluetooth is igen jó minőség. Az akksi ha később problémás, akkor cseréltethető benne? Mert most olvastam, hogy vannak márkák, ahol lehetetlen. Bár írták, hogy 220 esetén megkerüli az akksit, szóval talán nem lesz akkor se kuka az egész, max a mobilitást veszítem.
-
home.barista
csendes tag
Annyi esetleg, hogy Edirol MA-15D kábeles hangfalat (lemezjátszóhoz) és Bose Soundlink Resolve Plust használok jelenleg.
-
home.barista
csendes tag
Gondolkodok hangszóró vásárlásán. Előny lenne egy viszonylag hordozható változat, bár főleg a házon belüli cipelés miatt. Közepes helyiségek, 25 m2 lenne főleg. Apple Music, esetleg Tidal, lemezjátszó, néha filmezéshez használnám. Klasszikus, jazz, pop amit inkább hallgatok. Szeretem a Lypertec Tevim neutrális hangszínét. Gondolkodok Vifa Copenhagen 2 és Helsinki vagy Denon Home 250-ben is. Mi a tapasztalatotok? Élőben sajnos nem hallgattam meg őket, de youtube alapján a Helsinki szépen szólt, talán a mélyek időnként hiányozhatnak, de ezt előre nem tudom, csak vélelmezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest