- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
home.barista
csendes tag
válasz
Lami66 #11363 üzenetére
Köszönöm! Igazából Wifinél AirPlayt használok a Vifa Copenhagennél, aminek 16/44 a képessége. DLNA-val Tidalt iPhoneról lehet valahogy hajtani?
A hangszóró meg hivatalosan nem támogatja a Tidalt, viszont úgy tudom, hogy masternél az iPhone Tidal app kikódolja, ha onnan streamelem.
Tidal Hifi minőség abszolút jól hallható egy Apple Musichoz képest AirPlayen keresztül. -
home.barista
csendes tag
-
home.barista
csendes tag
A BT vagy Wifi hangszórók belső DACját használja a lejátszáskor, ha telefonról streamelem rá a zenét vagy a telefonét?
-
home.barista
csendes tag
Beszéltem a Vifa magyarországi képvieletével, augusztustól lesz garancián túli európai javítás, így aksi csere is megoldott garancián túl.
-
home.barista
csendes tag
Köszi a segítséget! Megvettem a Vifa Copenhagen 2-ből egy kiállított darabot, így olcsóbb volt. :-) Tényleg brutálisan szól, egy 15 éves aktív (akkori 50e forintos) kábeles monitor hangfalhoz képest sokkal-sokkal jobban szól! Wifi és aptx bluetooth is igen jó minőség. Az akksi ha később problémás, akkor cseréltethető benne? Mert most olvastam, hogy vannak márkák, ahol lehetetlen. Bár írták, hogy 220 esetén megkerüli az akksit, szóval talán nem lesz akkor se kuka az egész, max a mobilitást veszítem.
-
home.barista
csendes tag
Annyi esetleg, hogy Edirol MA-15D kábeles hangfalat (lemezjátszóhoz) és Bose Soundlink Resolve Plust használok jelenleg.
-
home.barista
csendes tag
Gondolkodok hangszóró vásárlásán. Előny lenne egy viszonylag hordozható változat, bár főleg a házon belüli cipelés miatt. Közepes helyiségek, 25 m2 lenne főleg. Apple Music, esetleg Tidal, lemezjátszó, néha filmezéshez használnám. Klasszikus, jazz, pop amit inkább hallgatok. Szeretem a Lypertec Tevim neutrális hangszínét. Gondolkodok Vifa Copenhagen 2 és Helsinki vagy Denon Home 250-ben is. Mi a tapasztalatotok? Élőben sajnos nem hallgattam meg őket, de youtube alapján a Helsinki szépen szólt, talán a mélyek időnként hiányozhatnak, de ezt előre nem tudom, csak vélelmezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged