- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
femiki
tag
Na kérem, megérkezett a New Bee M50! Hát szerintem le a kalappal előtte! Igaz nem egy olcsó kategória, 10500,-Ft volt, de szerintem megéri. Előtte volt egy Plantronics-500, annak elment a hangja (típus hiba) utána volt egy Jabra talk-45 (sajnos baleset érte) utána vettem pár no-name fülest, kisebb nagyobb sikerrel használtam. Na de vissza térve, nagyon tiszta érthető a hangja, nincs torzítás, a másik fél is tisztán érthetően hall! Alig érzed hogy a füleden van, még a Planti és Jabra a vékony tartó miatt engem egy idő után már zavart. Próbáltam már több ilyen típusú fülest, de azoknak nem volt ez a lenyúló mikrofonja, és bizony ott elég hangosan kellett beszélni ahhoz hogy a másik fél halljon. Ennél viszont halkan is lehet beszélnem, akkor is rendesen hallanak. Kíváncsi leszek hogy meddig bírja, de a Jabra már 30ezer felett van, a Planti pedig már nincs.
-
havri1
félisten
Hm, köszi a tesztet!
Buszon dolgozunk, rengeteget beszélünk telefonon, kizárólag headsettel.
Sokan, sokfélét próbáltunk már, eddig 2 headset volt az, ami beállt, az egyik a már nem gyártott plantronics Explorer 500, és most a jabra talk 25 ill se. Az összes többi letérdel. Menetzaj, szél, zorgesek stb.
Az említett fülest nem ismerem.
Érdekes amúgy, mert gsm hívás és a2dp-t támogató szoftverek között is különbséget tesz a headset. Pl nekem ami most van xiaomi earbuds 3T pro, gsm tökéletes, de appon belül (zello, viber stb) borzalmas.Talk 15 is gyenge. 25,45,65 mind jó nálunk.
-
Sfi
tag
Szuper, ezek szerint tudnak headsetet gyártani, még ha ez nem is sikerül mindig. Nekem az Explorer 10 azért nem jöhetett számításba, mert ha jól tudom nincs hozzá ez a szilikonos füldugó, csak a kampós megoldás. Én meg naponta ötvenszer rakom be a fülembe, nem akarok a kampóval "ügyeskedni". De úgy látom, ehhez a modellhez is kötelező "tartozék" a felesleges pofázás minden kapcsolat létrejöttekor. Bekapcsoláskor még hasznos is a hátralévő üzemidő közlése, de hogy amikor felveszi a hívott fél, miért kell mondatokat ugatnia, érthetetlen...
-
air
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest