Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vt602
tag
Ezt elnézve, jó hogy nem Prometheust vettem, aki eladta neked, gondolom felmagasztalta. Ráadásul én a Digioutletnél vettem a Nemezis-t 45000-ért. A Majorsoft is ennyiért adja most. Én is nehezen ugrottam bele az újba (Nemezis), de eddig nem bántam meg legalább. Ámbár az Atab kamerája jobb volt, de bazi nagy a kijelző, hát ez van. Az Atabon van pár leírás több hozzászólótól, az alap partíció megváltoztatásáról. Ha megpróbálod és sikerül, talán én is belevágok. Igaz nekem amit használok szinte minden fent van, és van még 210mb-om. Nem tudom miért, de én amikor frissítéseket akar a telefon, sose engedélyezem, de a pc-n se. Úgy vagyok vele, ha így megy szépen, ne frissítse. Amit adtam email címet, jó valamire egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest