- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Foose
addikt
De nem én vettem a telót! Semmi papírom nincs róla. (neten hirdették,úgy bizniszeltem) Akkor hogy menjek oda,hogy nyissák ki?? Az előző tulaj sem az eredeti vásárló volt... Azt viszont én tudom magamtól is,hogy mobil gsm üzletben is lehet nyitni,ehhez nem kell nagy tudás. Szóval újat nem mondtál. De lehet kicsit durva voltam,úgyhogy elnézést kérek!
(#313) DS39 Sajnos nincs ilyen ismerősöm. Ez van. 31 éves vagyok,a "közelemben" nincs se gyerek,se ilyesmi. Szerintem ilyen is létezhet. Ha lenne,már rég váltottam volna erről a vacak Telenoros tarifáról... Igen sajnos rájöttem,hogy csak az a mód marad.Vagy amit asszem írtam is,hogy veszek 3000ft-os telót a Blue-tól,és azzal csak telefonálok. Kérdés,hogy mivel ilyen olcsó,lehet-e egyáltalán kapni ezt a 3000ft-os Samsungot?!
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest