- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
yvsmad
őstag
válasz
DavidVilla26 #5966 üzenetére
Az MKV videókról a fájlméret csökkentése céljából levágják (crop) az alsó és felső fekete sávokat. Ezt vissza kell tenned (uncrop) ahhoz, hogy szabványos full HD (1920x1080) felbontású BD fájlt kapjál. Enélkül a kép tetején és/vagy alján furcsa dolgokat fogsz látni, mert a lejátszó megpróbálja pótolni a hiányzó információkat.
-
yvsmad
őstag
válasz
DavidVilla26 #5966 üzenetére
Pendrive-ról olvasva nem érdekli a lejátszót a struktúra, ott MKV lejátszóként viselkedik és csak a lejátszható filmfájlokat jeleníti meg és csak azokat tudod elindítani. Azt kellene megérteni, hogy teljesen másképpen kezeli a lejátszó a BD-Video vagy DVD-Video formátumú lemezt, mint egy sima adattárolót, legyen az külső USB háttértár vagy adatlemez. Ha mindenáron szabványos BD-Video lemezt akarsz írni, akkor a rajta lévő fájloknak is szabványosaknak kell lenniük.
-
yvsmad
őstag
válasz
DavidVilla26 #5964 üzenetére
Ezek az akárhonnan letöltött MKV-k nem szabványos tömörítéseket tartalmaznak. Ha MKV fájlként játszod le, akkor a legtöbb mai MKV képes készülék simán lejátssza. De ha szabványos BD formátumot akarsz, akkor nem elég átmuxolni egy adott könyvtárrendszerbe, hanem át is kell konvertálnod az egész filmet, mert a legtöbb BD lejátszónak szabványos tömörítés kell. Az átkonvertáláshoz használd a multiAVCHD programot, minden BD lejátszóval kompatibilis formátumot tud.
-
Beni2360
félisten
válasz
DavidVilla26 #5962 üzenetére
Erre közben rájöttem.
Lemezre írás után mit látsz a lemezen? Mert én egyszerűen adatként szoktam kiírni a lemezre ha nincs éppen iso formátumban.
Elindítottam egy átkonvertálást majd meglátom mi lesz belőle. -
Beni2360
félisten
válasz
DavidVilla26 #5960 üzenetére
Hát vagy 3x átolvastam válaszodat de nem lettem okosabb mi lehet a hiba. Még arra sem jöttem rá, hogy miért használod a TSMuxer-t ?
Részben lehet átalakításnál (TSMuxer)fellépő hiba, vagy a kiírásnál.
Annyira nem vagyok BD profi inkább DVD lemezeket írtam. Kb 2 éve vettem az első BD írómat.
Hátha valaki jelenezik aki profi ebben a témában. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni. -
Beni2360
félisten
válasz
DavidVilla26 #5958 üzenetére
A remux filmek magas bitrátával rendelkeznek és ezekhez már minőségi HDMI 2.0 kábel kell. Én errefelé keresném a megoldást.
Nem kell drága cuccban gondolkodni.
Én ilyet vettem 4K/60 fps anyagot is kezeli.
Ha megvan a jobb kábeled akkor sajna nincs ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 10
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest