- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
mayday00 #2087 üzenetére
Tévedsz sajnos. Attól, hogy mindkettő optikai lemez, a BD és a DVD nem ugyanaz. Vegyél nyugodtan Maxell lemezt, végül is a te dolgod, aztán majd várjuk a beszámolót 1-2 év múlva (vagy talán hamarabb), hogy milyen arányban tűntek el róluk az adatok. Ha jól nézem, akkor jelenleg kb. 60 Ft különbség van a Panasonic és Maxell lemezek darabja között, tudom, hogy valakinek ez is sokat jelent, de ha már csak ötből egy lesz rossz pár hónapon belül, megérte volna a Panasonic-ot venni.
-
HGIceman
csendes tag
válasz
mayday00 #2075 üzenetére
Hali!
UDF driver telepítése után XP-n is tudsz minden funkciót használni (írni, olvasni). Ha nincs telepítve akkor is tudsz vele BR-t írni csak UDF 2.5 formátumban nem, ami gáz mert a filmek ezt a formátumot támogatják. Tehát ha az íróprogi felajánlja ezt a formátumot akkor sikeres volt a telepítés. Na meg ha van már kiírt BR filmed és nem ismeri fel a lemezt az is ennek a driver-nek a hibájára utal. Írom ezt egy XP-t használó BR író tulajként. -
gg72
veterán
válasz
mayday00 #2069 üzenetére
Right click on thdudf.inf and choose Install. Once this is complete, you should reboot your machine for a full installation of the new UDF 2.5 File system recognition.
Már korábban linkeltem, screenshot is van: [link]
De mondom, én még ilyet nem csináltam, nekem nem XP-m van. -
gg72
veterán
válasz
mayday00 #2067 üzenetére
Tudtommal ezzel a driverrel meg is tudod majd nézni a BD-lemezeket, de biztosra nem mondom, nekem win7 van.
Az írás gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint a DVD-nél, semmi ördöngősség nincs benne. A javasolt íróprogram: ImgBurn.
A Pio BDR-207 jó választás, ha nem akarsz tesztelgetni, de ha Panasonic lemezt veszel, akkor az fölösleges is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest