- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Muszáj mindig velem foglalkoznod? Miért nem ugrod át a hozzászólásaimat? Én is azt teszem a bejegyzéseiddel, kivéve azokat, amik nekem szólnak. Nem tudnál lekoccanni rólam? Pont ugyanolyan senki vagy itt, mint én, ebből következően nem szabhatod meg, hogy írhatok ide vagy nem. Sőt, meg sem kérdezheted!
Ráadásul egyetlen szóval nem említettem torrentet és letöltést.
Eredeti Blu-ray lemezekről készítek biztonsági másolatokat a merevlemezeimre.
Valamit nem vettél figyelembe, pedig jó lenne: ez nem Blu-ray lemez topik, hanem lejátszó topik! Van lejátszóm, nem egy, hanem kettő. Vannak Blu-ray lemezeim is. Rengetegen jönnek ide olyan kérdéssel, hogy Blu-ray lejátszóhoz akarnak csatlakoztatni külső adattárolót, vagy hálózatba akarják kötni. Őket is elzavarnád?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Buds Live
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- LG OLED55G49LS 3 ÉV Gyári Garnciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest