Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
BMizutani #148 üzenetére
Szia,
Nekem van ilyen, és igen tudja.
(ha megnézed több oldalon is, a képeken látszik a cucc alja és ott ott van hogy 100V-240V között megy, és a kábel csak választható. Például itt: LINK vagy itt)
Nekem pl. ilyen csatlakozójú Canon DSRL és Video kamera kábelem is, de ilyen például egy upc médiabox vagy egy csomó eszköz villás dugós csatlakozó vége, szóval bátran rendelheted.
-
BMizutani
tag
Üdv . Vásárolnék egy blitzwolf bw-s7 töltőt de most ahonnan venném mindenhol us kábellel adnák . Lehet saját eu kábellel használni ? Tehát tudja a 240 voltos feszültséget használni ?
-
Imy
veterán
válasz
tothferenc #144 üzenetére
2.4W? 24W/4.8W-os, azaz csatornánkénk 2.4A-t tud, ha valami el tudja ezt fogyasztani.
-
JoseGee
tag
válasz
tothferenc #144 üzenetére
Nekem ugyanilyen van, és hibátlanul teljesít egy i7-es mellett.
-
tothferenc
aktív tag
sziasztok. Rendeltem egy ilyen töltőt: Blitzwolf BW-S2 4.8A 24W[link]
Gyanús, hogy nem tudja a 2,4 wattot. iPhone 5S-t 1 amperral, Mediapad M3-at csak 1,8-cal tölti USB doctor szerint. Használ valaki ilyen töltőfejet? tapasztalatok? -
totopad
senior tag
Sziasztok! Akik több terméket használtok a márka portfóliájából mennyire vagytok elégedettek vele?
Nekem egy agybadugós fülesem van, az elég jó, de most egy powerbank beszerzésén gondolkodom, csak eléggé ódzkodom az ilyen "ismeretlen" kínai cuccoktól! Egy füles esetén még nem vesztek sokat, mert max a füles nem műxik és max az árát bukom, de egy powerbank esetén már akár a telóm aksiját is gajra tudná vágni, ezért próbálok tapogatózni.
-
feel2006
tag
január 26-án rendeltem és szerintem február közepe vége volt mire megérkezett.
Garit én sem tudom, nem is akarom inkább. Telót kellett gariztatnom ilyen webshop-al, de a vissza posta a haza posta és a vissza vám-ot is fizethettem. Szóval, ebben az értékben szerintem a gari nem kifizetődő,ha csak nem tudsz ingyen postázni. -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem egy BlitzWolf BW-S4 töltőt, de nem vagyok benne biztos, hogy tud QC3-at vagy a Huawei féle gyorstöltést. Van valakinek tapasztalata ezzel a töltővel?
-
Imy
veterán
válasz
XIII Ramses #132 üzenetére
Mintha sérült lenne, nem? Az alján is az érintkezők be vannak nyomódva.
-
Fryskitt
addikt
Blitzwolf USBC PD töltőt vett valaki? Vélemény?
-
TZMI
csendes tag
Sziasztok,
Én egy autós tartót vettem. BlitzWolf-BW-MH1 fekete színben. [link]
Bevált, jól működik, néha-néha egy lendületesebb kanyarnál elfordul a telefon, de alapjában véve tökéletesen bevált.Ezen felbuzdúlva most egy BlitzWolf® Ampcore BW-MF8 kábelre várok. [link]
Jókat írtak róla, remélem beválik majd. -
Imy
veterán
válasz
tamas.nick #128 üzenetére
Akkor meg így jó lesz.
-
Imy
veterán
válasz
tamas.nick #126 üzenetére
Akkor az nem a töltőből jöhetett ki
-
Imy
veterán
válasz
tamas.nick #124 üzenetére
Azaz a doboz kívülről? Mert akkor nem hiszem, hogy a töltőből jött ki valami.
-
Imy
veterán
válasz
tamas.nick #122 üzenetére
Kérj refoundot. Valami kifolyt belőle?
-
tamas.nick
aktív tag
Banggood-ról rendeltem egy BW-S9 töltőt.
A dobozán valamilyen nyálkás trutyi volt, a töltőben valami zörög mozgatáskor és az USB port is ferdén van benne.
Ennek ellenére feltöltötte a telefonomat.
Merjem így használni a továbbiakban? -
laskr99
addikt
Én rendeltem egy Ampcore kábelt. Remélem ebből nincs hibás széria. Van egy több mint 1 éves reversible kábelem az azóta is hibátlan. Mostanság egy Samsung QI töltőt táplál.
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek vasarolni egy micro USB kabelt egy Samsung J5 (2016)-os telefonhoz. Van-e kompatibilis kabel ehhez a keszulekhez?
-
Soockit
aktív tag
Sok elektronikus kártyával is tudsz online már fizetni, próbáld meg azzal, ha nem megy akkor próbáld meg a kártyád behúzni Paypal alá, hát ha az engedi.
A belinkelt tölő jó lesz az S3-hoz, szerintem gyorsan is fogja tölteni. Azt nem tudom, hogy S3 mit támogat, csak egy gyors keresést ejtettem meg, az biztos, hogy nem támogatja még a QC2.0-t a QC3.0-t pedig, természetese, hogy nem, szerintem még akkor kint sem volt a szabvány amikor az S3 kijött!
Ennek ellenére bátran vedd meg. Ajánlom, hogy a Bangood-ról rendeld meg, nekem az megbízhatóbbnak bizonyúlt, mint az Aliexpress
-
pepe62
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehet ilyen kábelt rendelni?....nincs domborkártyám, meg semmi ilyen "marhaság"...
.....és a hozzávaló Blitzwolf BW-S5 töltő szerintetek gyor lesz egy galaxy s3 i9300 telóhoz?....köszi a válaszokat!
-
aron0528
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek tapasztalata [link] ezzel a típusú kábellel ?
-
Avicularia
veterán
Ma megadta magát a 2015 szeptemberében rendelt 4 portos autós töltő [link]
Azóta napi használatban volt az autóban. Most levált az aljánál és eltört benne a műanyag, szóval már nem lehet visszarögzíteni. Van tartalékba egy másik fajta, ez[link] akcióban 5.99 dollár volt a BG-on. Gyorstöltésre mondjuk nincs szükségem, mert Oneplus 3T-t használok, az nem QC-ot használ, hanem Dash-t, ami nem kompatibilis vele, de autóba nem is kell gyorstöltés nekem. -
Soockit
aktív tag
válasz
geckowize #111 üzenetére
Budapesti kézbesítési szokásokat tudom. Itt ki sem hozza eleve a postás, mert ez vastagabb lesz, mint egy levél. Bedob az egyik nap egy feladóvevényt, hogy fáradj be a postára, legalább van annyira rendes, hogy előző napi dátummal dobja be, tehát amikor megtalálod a postaládádban akkor aznap már fel is veheted a csomagot. Aztán van olyan rendes/lelkes postás, hogy kihozza. Valahol érthetők ők is.
-
Soockit
aktív tag
Én ezt rendeltem: BlitzWolf® BW-C6 30W Quick Charge QC 2.0
Amit Te választottál az íbban jobb, hogy QC3.0-t is tudja. Én azért inkább a Blitzwolf, Aukey, Anker Xiaomi márkákat preferálom kintről!
Kábelnek pedig ezt ajánlom: BlitzWolf® BW-MC1 2.4A Micro USB
-
lorcsi
veterán
autós töltőfejt keresek...eddig ezt találtam, ami jó minőségűnek tűnik (kábel kellene még majd hozzá)--modlentebbről találtam is[link]
BlitzWolf márkából is van enyniért iylen ?
ajánlott..
(2 usb port gyors töltés...) -
Soockit
aktív tag
válasz
geckowize #103 üzenetére
Bangood, Blitzwolf nagyon jó minőségű....én a szövetest vettem. Azt hiszem három hosszúságban lehet kapni, piros és fekete színben!
BlitzWolf® BW-MC1 2.4A Micro USB Braided Charging Data Cable 3.33ft/1m With Magic Tape Strap
-
Imy
veterán
A Blitzwolf selfie stickemet akartam tölteni a blitzwolf 2 oldalas kábellel, és a kábel kipurcant...
-
geckowize
őstag
Sziasztok, strapabíró microUSB kábeleket szeretnék venni, kb 10-et, Android teló töltésre. Honnan és melyik terméket ajánljátok?
-
xyvz2
tag
Uhh IGAZ ...ne haragudj/atok teljesen igazad van. Elfelejtettem leírni. Ez egy blitzwolf mini monopod selfibot.
A teló egy viszonylag ismeretlen teló (de nagyon nagyon jó !!!) Egy Allview X2 Xtreme 6" qhd-s, és android van rajta 5.1. Amúgy ennek a telefon nagyon szuper kamerája van, bármennyire is ismeretlen(de kérlek ne ezen vitatkozzatok majd..)...legalábbis 1.5 éve annak számított, azért tartottam meg. Találtam egy linket, ahol írnak róla hogy mit kell csinálni, vagyis kellene, csak a bibi hogy a telóban nincs ilyen a menüben..ezt kéne csinálni de nálam nincs...
/436705_screenshot_2016-01-29-22-30-20_com_android_setting.thumb.jpg]...úgyhogy más megoldás kéne hogy ki tudjam kapcsoljam le ez a k...tt zene lelátszót...
sorry hogy béna vagyok a kép beillesztésnél(is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest