- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
tothjozsef #26 üzenetére
Igen, az a címe, de direkt nem akartam reklámozni.. ;]
-
guess.who
senior tag
Hát nemtom, biztos bennem van a hiba, de nálam ha blog, akkor Suematra... :) Bírom a karcos stílusát. :)
-
tothjozsef
aktív tag
[L]http://snipsnap.org[/L] - ez egy tök jó blogger, sok mindent tud.
-
e-biza
őstag
válasz
just_a_girl #19 üzenetére
Athina a joskábol? :) Kovács számtech t.urral? meg stb ;)
-
tothjozsef
aktív tag
válasz
tothjozsef #13 üzenetére
Metateque mégiscsak nemjó, túl buta...
-
atus
senior tag
válasz
just_a_girl #15 üzenetére
just_a_girl adatai közt megadott Homepage akár mintapéldája is lehetne a blognak.
-
just_a_girl
csendes tag
Manapság már tényleg nem sok varázsa van a blogírásnak, mert boldog-boldogtalan azt teszi. De régebben - magyar viszonylatban akár még egy - másfél éve is - kevesen művelték ezt a tevékenységet és kifejezetten undergroundnak, különlegesnek, izgalmasnak számított. :-)
jag -
válasz
tothjozsef #1 üzenetére
Maximum két héten belül mindenkinek saját blogja lehet itt a PH!-n. Nem akartam előre lelőni, de ha így rajta vagy, gondoltam azért szólok. Szóval, lesz itt intézményesített blog, meg minden... :D
-
atus
senior tag
Több millióan használják már, és egyre több embert fertőz meg, szóval nem üres reklámszlogen. Ráadásul az alap verzió ingyenes. Nem olyan mint egy fórum, mert alapból csak a tulaj bloggolhat, aztán ha akar ő még adhat pár arra méltó embernek postolási jogot. De nézd meg a technocol.hu -t vagy a szanalmas.hu -t, azok is blogféleségek.
-
atus
senior tag
Web Log - weBLOG
Online, webes felületű postoló rendszer ami lehet napló, szánalmasság gyűjtőhely, vagy akármi amire ki tudod használni. A lényege, hogy nagyon egyszerűen és gyorsan lehet az új üzeneteket postolni, amit egy általad konfigurált oldalba illeszt automatikusan. No én ezt így tudom, aztán lehet, h nem így van... :P
A szoftver hozzá: [L]http://www.blogger.com/[/L]
Tárhely: [L]http://www.blogspot.com/[/L] -
tomcs
őstag
válasz
tothjozsef #1 üzenetére
mi az a blog?
hallottam rola meg minden ugy nagyjabol sejtem hogy mi de azert felvazolnad nekem? -
tothjozsef
aktív tag
Hi!
Ismer valaki olyan Java alapú, ingyenes, opensource blog rendszert, ami jól használható? Kacérkodok egy blog indításával, saját szerveren, kiváncsi lennék, mit tudnak ezen. a sourceforge-on már nézelődök, de hátha valaki ismer frankót....
Joe
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest