- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Macilaci457 #127 üzenetére
Ilyen kiterített arc textúrával már találkoztam, Quake fájljai között elég sok van. Nos, nem tudom mit tudok majd összehozni, igazából mivel terveim szerint nem lesznek túl közeliek az egyes elemek így alacsonyabb poligon számban egyszerűbb textúra is elég lehet. Egyenlőre még korai, de legalább látom mire készüljek.
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer #123 üzenetére
Ez még nagyjából rendben is van, OpenGL -ben már textúráztam felületeket szóval a normálisokkal, textúra koordinátákkal nagyjából képben vagyok. Ami majd még jönnek a témában azok remélem tisztulnak amint haladok a tutorial -lokkal. Egy sakkfigurát szeretnék megcsinálni egymagam kezdésnek, már videó tutorialt találtam is rá. Egy ilyenből utána már talán kevés módosítással lehet War3 -mas lövész torony szerű bástyát csinálni.
A kérdésem inkább az akart lenni hogy hogyan fognak neki egy textúra rajzolásának? Gondolom Photoshop vagy GIMP az ami használható. Na de pl. egy fa mintázatot kézzel rajzolnak vagy effektek/szűről kombinációjaként jön ki?
-
DarkByte
addikt
Hmm, hasznos hogy van ez a topik, el is mentem a kedvencekhez. Nálam most megint fellángolt kicsit a játékot készíthetnék és úgy döntöttem elkezdem kicsit okosítani magam Blender -el.
Még nagyon korai de foglalkoztat a dolog: textúrákat érdemes magam nekifogni rajzolgatni, vagy jól használhatóak a készek is? (pl: [link]) Egyébként ezeket hogyan is csinálják? Pl. ha mondjuk eljutok addig hogy megrajzolok valami szörnyet a játékomhoz akkor ahhoz hogyan rajzolnak textúrát?
Ez valahogyan nagyon fekete varázslatnak tűnik számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest