- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Igen, valóban nem oda voltak kötve a dolgok ahova kellett volna. A tank pontja a hátsó részénél volt és ez húzta fel, átraktam középre és most ez a része - meg más is már azóta - megoldódott. Már csak azt kéne elintézni, hogy ne dobja le a láncot. De legalább már egyben marad az is.
Most közben más is adódott, majd utána visszatérek még rá.
Köszi!
-
yagami01
aktív tag
Rátoltam párat, de így is ugyan az. De azzal is ugyan annyit foglalkoztam, mint a csávó a videóba szvsz...
Majdnem. Neki v2.73, nekem v2.74. Most nézem, hogy a leírásban közzé van téve az egész fájl... szerintem leszedem és átnézem, hátha jutok valamire. ( Előbb is feltűnhetett volna. ) -
yagami01
aktív tag
Sziasztok!
Talán jár erre valaki... Nem tudom így "láthatatlanba" valaki megtudná-e mondani a problémát, de azért teszek egy próbát.
Adott ez a videó: [link]
Kb. a felénél tartok, de ha elindítom az animációt koránt sem azt kapom, mint amit a videóban látni, pedig elvileg mindent úgy csináltam. Lehet valami nálam alapból nincs úgy benyomva, mint nála... nem tudom.
Konkrétan nem "lefele húzza őket a gravitáció" szépen, hanem darabokra robban mindenfelé... először gyorsan, majd mikor már elrepült a nagyja, lelassul. Elkaptam a jelenség első másodpercét:
[link]Talán valakinek lesz egy-két tippje, mit kéne átállítani..
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest