Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuzolto1981

csendes tag

Szóval, beüzemeltem a 6800 Pro-t, néhány tapasztalat első körben:
    - Nagyobb (magasabb és szélesebb), viszont egy kicsit vékonyabb, mint a 6000-es. Fogása nekem jobb
    - Meglepő, hogy az USB csatlakozóhoz nincs gumidugó! A leírásban az van, hogy a csatlakozó használata előtt ki kell szárítani. Eddig csak fröccsenő vízzel volt élesben tesztelve, víz alá még nem merítettem
    - Nincs Jack dugó, csak átalakító, nekem megfelel
    - Kamerája sokkal jobb, mint a 6000-esé
    - Képernyő természetesen jobb felbontás, világosabb, stb.
    - Viszont halkabb, mint a 6000-es, érzésre, akármennyire hangosítom nem tudja azt a hangerőt
    - Van ujjlenyomat olvasó. Egy napig bírtam, kikapcsoltam, marad a kód... lehet, hogy labor körülmények között jól működik, tiszta kézzel. De koszos, vizes kézzel felejtős
    - Érzésre jobban bírja az érintő képernyő ha van rajta folyadék, kevéssé bolondul meg mint a 6000-esé
    - Oldalsó gombok jók, csak szokni kell
    - Töltés a gyári töltővel és nem gyári okostöltő + gyári kábellel villámgyors, 1-2 óra
    - Elég sok használattal kb. 40% akku / nap
    - Android szokásos, semmi sallang, semmi gyártói app
    - Ami nagyon nem tetszik, hogy igazából nem két kártyás! :( Vagy két SIM és no memória kártya. Vagy egy SIM és egy memória kártya. Értelmetlennek tartom ezt a spórolást, nem igaz, hogy nem fért volna bele valahova... :((

Egyenlőre ennyi

Új hozzászólás Aktív témák