Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzolto1981
csendes tag
Szóval, beüzemeltem a 6800 Pro-t, néhány tapasztalat első körben:
- Nagyobb (magasabb és szélesebb), viszont egy kicsit vékonyabb, mint a 6000-es. Fogása nekem jobb
- Meglepő, hogy az USB csatlakozóhoz nincs gumidugó! A leírásban az van, hogy a csatlakozó használata előtt ki kell szárítani. Eddig csak fröccsenő vízzel volt élesben tesztelve, víz alá még nem merítettem
- Nincs Jack dugó, csak átalakító, nekem megfelel
- Kamerája sokkal jobb, mint a 6000-esé
- Képernyő természetesen jobb felbontás, világosabb, stb.
- Viszont halkabb, mint a 6000-es, érzésre, akármennyire hangosítom nem tudja azt a hangerőt
- Van ujjlenyomat olvasó. Egy napig bírtam, kikapcsoltam, marad a kód... lehet, hogy labor körülmények között jól működik, tiszta kézzel. De koszos, vizes kézzel felejtős
- Érzésre jobban bírja az érintő képernyő ha van rajta folyadék, kevéssé bolondul meg mint a 6000-esé
- Oldalsó gombok jók, csak szokni kell
- Töltés a gyári töltővel és nem gyári okostöltő + gyári kábellel villámgyors, 1-2 óra
- Elég sok használattal kb. 40% akku / nap
- Android szokásos, semmi sallang, semmi gyártói app
- Ami nagyon nem tetszik, hogy igazából nem két kártyás!
Vagy két SIM és no memória kártya. Vagy egy SIM és egy memória kártya. Értelmetlennek tartom ezt a spórolást, nem igaz, hogy nem fért volna bele valahova...
Egyenlőre ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy két SIM és no memória kártya. Vagy egy SIM és egy memória kártya. Értelmetlennek tartom ezt a spórolást, nem igaz, hogy nem fért volna bele valahova...