Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szkeptik

tag

Hát én eléggé elkeseredtem, mikor megláttam a gamét. Az első része nagyon jó volt, szóval már vártam a folytatást. Nekem nem elég hozzá a gépem, úgyhogy a lakótársamnál néztem meg, ahogyan játszik. A helyzet az, hogy vele egyetemben teljesen ledöbbentem. Az ember azt hinné, hogy fejlődött valamit a grafika 2002 óta. Főleg azután, hogy nemrég fejeztem be a F.E.A.R-t, ami 2005-ös és olyan grafikája van, hogy még alacsony-közepes beállítással is öröm ránézni. A blacksite látványvilága ehhez képest egyenesen kellemetlennek hatott.

A havernak HD2600XT-je van, és azon max grafikával tök jól futott, de olyan alapvető grafikai hiányosságok voltak benne, mint pl a legtöbb felületen a golyók nem hagynak nyomot, de a falon is csak apró pöttyként maradtak meg, amit legutóbb talán a DukeNukem 3D-ben láttam kb '95-ben. A gránát robbanása siralmas, a halottak meg nem számítanak tereptárgynak, úgyhogy ha rájuk lő az ember a mögöttük lévő felületbe csapódnak a golyók. :O (Még a Falloutban is el lehetett véletlenül találni a halottakat! :U )
    A legtöbb árnyék gyakorlatilag négyzet vagy háromszög. A modelleken nem maradnak golyónyomok, de a kifröccsenő vér is misztikusan eltűnik röptében. Nagyon remélem, hogy ez még nem a végleges, és jön majd valami grafikai patch vagy ilyesmi, bár nem látok rá nagy esélyt.

Új hozzászólás Aktív témák