Hirdetés
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
Komolyan mondom ebben a gyenge idei felhozatalban (Bioshock,Timeshift és HL2 EP2 beváltotta a hozzáfűzött reményeket, ellenben minden más eddig oltári nagy csalódás, de lehet sorolni, COD4, Jericho, Stalker, Enemy Territory, NFS Pro Street, mind leszerepeltek..)így még azon sem lepődnék meg ha az idei év legjobbja lenne ez a játék.
-
Gyusz
őstag
Aranylemezre került a játék, közeleg a megjelenés.
-
Vistaboy
veterán
Egy kicsit késlekedik a játék. Több helyen Október 26.-át írtak megjelenésnek, valójában November 16.-án. Addig is itt egy pár kép:
"Midway revealed today that its first person shooter Blacksite: Area 51 has been pushed back from shooter heavy September to shooter morbidly obese November. The PC, PLAYSTATION 3 and Xbox 360 sequel joins Unreal Tournament III, Call of Duty 4, Crysis, Army of Two, F.E.A.R. Files, Brothers in Arms: Hell's Highway and five other shoot 'em ups in the competition for your cash. Good luck with all that shooting, fellas!"
Forrás: Gamasutra. -
Mozso26
senior tag
Na mi van már ezzel a topikkal???????MA JELENIK MEG.
-
Mozso26
senior tag
Srácok tom nem itt kéne kérdezni ,de ha elörendelek mondjuk az 576-nál akkor az ha megjelenik felhivnak h mehetek vagy házhoz is jöhet?Ezt a azért kérdem mert most több jatekot is meg kéne venni többek között ezt is nem tom h a multija mijen lesz de attol teszem függövé.

-
Vistaboy
veterán

Október 26.-án megjelenés. Egyszerre a Jericho-val.
-
Vistaboy
veterán
Egy új videóinterjú, amelyben a játékban lévő ellenségek fajtáiról esik szó.
Nagyon brutálisak lesznek a szörnyek, és az animációjuk is ütni fog majd.
Amúgy szerintem nagyon szép az Unreal motor, de eddig főleg darkosabb hangulatú játékok jöttek ki vele. A Blacksite idáig a legszebb a Gears of War után, bár a GoW sokkal "szürkébbnek" tűnt így a videók alapján. De majd meglátjuk a végleges játékot.
-
snecy
senior tag
-
Eagle16
addikt
Most néztem meg a hivatalos oldalon a videót...hát a crysis ehhez képest super mario lesz

-
Mozso26
senior tag
Tud valaki valamit?Demo, megjelenés???????????Miért ilyen halott ez a topik amikor ez egy nagyon ütö kis game lesz?
-
Vistaboy
veterán
Megkaptam a Hivatalos Nevét az Avataromnak.
Úgyhogy részemről a téma lezárva.
-
Vistaboy
veterán
Amúgy lassan abba lehet hagyni, már négy topikban két napja csak az Avataromat cikizik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vistaboy
veterán
Ne kezdjük már el megint...

Ha nem érted, olvasd el itt a #2560-astól, hogy mire mondtam...

-
Vistaboy
veterán
Nekem jobban bejön a Darkos stílus.
Amúgy ma ezen jó kis vita alakult ki: Vistaboy AvatarjaA #2560-astól olvasd el...

-
Vistaboy
veterán
Új Blasksite - Area 51 HD-videó
Remélem, előbb-utóbb lesz Demó...

-
AMATŐR
őstag
Demóra számíthatunk?

-
Vistaboy
veterán
Hát Engemet az UT3 hidegen hagy, nem csípem az Online FPS-eket, még ha botok elleni single-rész van is benne.
A Gears of War már más tészta, az single-player játék, és (Legalábbis Számomra) sokkal szebb mint az UT3.
Csak azért írtam azt, mert pl. a Vampire - Bloodlines is sokkal szebb játék lehetett volna, ha a Source Engine végleges változatára írják (HDR, stb.). -
Vistaboy
veterán
-
snecy
senior tag
válasz
Death Wolf
üzenetére
Fene tudja. A képek alapján nekem úgy tűnik, hogy az eddig napvilágot látott U3-as engine-s játékok közül a Blacksite viszi a prímet.
-
válasz
Death Wolf
üzenetére
mert? A bioshockban nekem teljesen megfelelt

-
Death Wolf
csendes tag
Hát nem is.De az UT3 Engine nem valami nagy etvasz.
-
Vistaboy
veterán
Újabb képek és egy új videó: [link]
-
bagyulajuve
addikt
még egy odab*szós játék
, pedig a doktorimat kéne írnom 
-
csutkaa
senior tag
elvileg ma 14-én...
de sehol nincs hire... -
csutkaa
senior tag
jajjj de jóó lesz ez az év vége... sok game, hó (remélem lesz) mikulás, karácsony, szilveszter...

-
Mozso26
senior tag
Nagyon ott lesz ez a jatek. Szerintem a grafikai motor nagyban hajaz a crysis motorjára nem?Lehet h ez a jatek a kötelezö megvenni kategoria lesz.

-
Vistaboy
veterán
Új videó: [link]
-
Nem egy nagy grafika,de nem rossz.
Kicsit összecsapottnak tűnik!! -
Tzeentch
csendes tag
A gamespoton a blacksite area 51 az november 5.-én jelenik meg
-
Vistaboy
veterán
BlackSite: Area 51 E3 2007 Flathead Frenzy Cam Gameplay HD: [link]
Ez a korábbi kamerás videó HD-változata.
Várható Megjelenés: 2007. November 05.
-
Gyusz
őstag
Néhány videó alapján nekem a Half-Life első része jutott az eszembe, már nagyon várom a megjelenést.
-
Vistaboy
veterán
Új 14 perces E3-on felvett videó: [link]
-
Vistaboy
veterán
Egy újabb videó, amiben egy helikopterből küzdenek egy idegen ellen: [link]
-
Vistaboy
veterán
Egy új E3-as videó, ami az első pályát mutatja be: [link]
Nem lesz ez csúnya játék, itt már egy kicsit ''színesebbnek'' tűnt a grafika, a korábbi videó túl ''szürkének'' tűnt...
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, Nekem nem tűnt a videón olyan szuperül kidolgozottnak a BlackSite, Unreal 3 Motor ide vagy oda. (Vagy csak azért mondom ezt, mert pont most néztem meg a Crysis új videóját: [link] ).
Apám, remélem, hogy amíg megjelenik, addigra végigjátszom a BlackSite-ot, mert utána már biztos, hogy nem.

-
Vistaboy
veterán
Be kellene osztaniuk a megjelenéseket, mert ha egyszerre jelenik meg több játék, akkor félő, hogy a kevésbé jó játékot nem tudjuk majd végigjátszani.
Pl.: Ha a BlackSite és a Jericho közül kellene választanom, gondban lennék...
(Persze, kell mind a kettő...
, csak egyszerre nem szeretek sok gamét nyomni). -
Gyusz
őstag
Blacksite Area 51 E3 trailer, mielőtt még az E3 elkezdődött volna: [link]. Ha nem csúsztatnak nagyon a kiadók, akkor augusztus végétől egészen év végéig rengeteg jó játék fog megjelenni.
-
Vistaboy
veterán
Egy pár kép: [link]
-
Vistaboy
veterán
Az EBgames.com-on már elő is rendelhető, $49.99-ért: [link]
-
Tzeentch
csendes tag
Nem tudja valaki hogy mikor jön ki pc -re? Előre is köszi

-
DeusHun
őstag
Kezdem elhinni, hogy te tényleg kikeresed azokat a játékokat amik még nincsenek és nyitsz nekik egy totyikot

-
Vistaboy
veterán
Screenshot-ok: [link]
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Jön a PC-s Demó! Végre bizonyíték! [link]
-
Vistaboy
veterán
Legutolsó előzetes a Hardwired-ről: [link]
rolko: Itt már említenek PS3-as demót is...
De azért van egy kis biztató megjegyzés is az egyik kommentben:
''Smith also confirmed that that demo will soon appear on PlayStation 3 and PC - the other platforms targeted by Blacksite. The PC version would allow Midway to show off the ''double-size textures'' it can't display on PS3 and 360.''
[Szerkesztve] -
rolko
őstag
Miért csak X360-ra van demo?

-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Nem találtam topicot a BlackSite Area 51-ről, amin egy kicsit elcsodálkoztam. Nem mindennapi játékról van szó. Unreal 3-as motor hajtja ezt az FPS-t, ami szerintem egy szinten lesz az Unreal Tournament 3-al a látvány és a Crysis-sal a feeling tekintetében.
Hivatalos oldal: [link]
Megjelenés: 2007. Szeptember.
Ui.: Moderátor Urak! Ha esetleg létezik a topik más néven, legyenek szívesek ezt zárni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkko nem lesssz szebb. 
Nagyon várom már.Milyen grafmotorral készül?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)