Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkeptik
tag
Hát én eléggé elkeseredtem, mikor megláttam a gamét. Az első része nagyon jó volt, szóval már vártam a folytatást. Nekem nem elég hozzá a gépem, úgyhogy a lakótársamnál néztem meg, ahogyan játszik. A helyzet az, hogy vele egyetemben teljesen ledöbbentem. Az ember azt hinné, hogy fejlődött valamit a grafika 2002 óta. Főleg azután, hogy nemrég fejeztem be a F.E.A.R-t, ami 2005-ös és olyan grafikája van, hogy még alacsony-közepes beállítással is öröm ránézni. A blacksite látványvilága ehhez képest egyenesen kellemetlennek hatott.
A havernak HD2600XT-je van, és azon max grafikával tök jól futott, de olyan alapvető grafikai hiányosságok voltak benne, mint pl a legtöbb felületen a golyók nem hagynak nyomot, de a falon is csak apró pöttyként maradtak meg, amit legutóbb talán a DukeNukem 3D-ben láttam kb '95-ben. A gránát robbanása siralmas, a halottak meg nem számítanak tereptárgynak, úgyhogy ha rájuk lő az ember a mögöttük lévő felületbe csapódnak a golyók.
(Még a Falloutban is el lehetett véletlenül találni a halottakat!
)
A legtöbb árnyék gyakorlatilag négyzet vagy háromszög. A modelleken nem maradnak golyónyomok, de a kifröccsenő vér is misztikusan eltűnik röptében. Nagyon remélem, hogy ez még nem a végleges, és jön majd valami grafikai patch vagy ilyesmi, bár nem látok rá nagy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Még a Falloutban is el lehetett véletlenül találni a halottakat!
)