Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi140
csendes tag
Sziasztok.
Fel raktam a gamet és állandóan fel rántja a képet.
Mit kell tenni? -
Visormail
addikt
Látom el is temettétek de azért lenne még egy kérdésem

Nálam működik vistán csak kicsit akadozik, meg 1-2 helyen szerencsére ritkán hibásan jeleníti meg az árnyékoka
Ati-val valakinek hasonló tapasztalat? (Gépem az adatlapon, patchet feltettem, közben frissítettem a vga drivert is de semmi nem változott)Közbe megtaláltam a régebbi hozzászólásokat hogy másnál is szar az árnyék

-
deedee
őstag
húúú de régi ez a topik...

na mindegy,leírom a véleményemet én is...nagyon rövid a gém,bugos és kicsit unalmas...
az első résznek a nyomába se ér,mert azon még talán kicsit parázni is lehetett a szűk földalatti bázisonnem tudom,hogy mi volt ebbe 10 giga a két lemezen...

lehet temetni a topikot és a játékot is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
sziasztok

az egyik autovezetos resznel az egyik reklamtablan eszrevettem, hogya spirit cimu filmet reklamozzak, 2008 karacsonyara

tok durva..
eddig nem figyeltem a jatekokban a hirdeteseket, de ez most feltunt
-
törölt tag
nem ertem ezt a jatekot...
hiaba celzok rendesen, a celkereszt nem mindig pirosodik be, es mellelovok csomot...
jo, mondjuk csomo loszer meg granat van a palyan, szoval nem panaszkodhatom, csak idopocsekolasnak tartom...
-
törölt tag
sziasztok,
mar a jatek elejen elakadok
bejutok az epuletbe es a 3 vagy 4. szoba elott van egy nagy zold forgo kor, de nem tudok vele mit kezdeni
hogyan tovabb? -
Papi74
aktív tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Kiváncsi voltam hogy milyen a játék,nekem tetszet már több haverom is végig tolta.

-
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Sajnos a folytatások nem mindig sikerülnek az elvárásoknak megfelelően

-
Gyusz
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Szerintem nagyon nem éri meg a pénzét a játék. A javításokkal is szörnyen bugos, sima lövöldözős játék az unalmas fajtából, az átlagértékelések is 60% körül vannak. Én két pályát végigjátszottam, annyi nekem elég is volt.
-
Papi74
aktív tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nekem ugyan ez volt a problémám de meg oldottam,elmentem és megvetem most már jó

-
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nem nagyon. Én épp tegnap játszottam végig, és elájulva nem voltam, a beharangozós videók anno nagyon tetszettek, az elődje úgyszintén. Így, hogy játszottam vele, és végigtoltam, azt kell mondjam ilyen egyszer végigjátszós felejtős kategória, nem túl szép nem túl egyszerű, nem bonyolult, egy olyan kis hétköznapi FPS nálam 4/10-et ért a játék
ami tetszett az a hardverigénye, az adataimnál lévő konfigon 1280*1024-ben majdnem minden full beállításokkal kényelmesen elment a kicsike 
-
Süni 1985 F
senior tag
Nincs nagy rajongótábora ennek a GAME-nek!:S
-
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Azzal nincs baj, csak itt nem kell kérdezni ebben a témában, ugyanis ha ezt elolvasod figyelmesen, akkor kiderül, hogy itt tilos.

-
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Be köll menni a bótba oszt meg kell venni eredetiben

-
Süni 1985 F
senior tag
Wrong disc inserted.Please insert the original "BlackSite" CD/DVD.
Na ilyenkor mit kell csinálni?
-
Tomate
veterán
Felraktam a gamet és az 1.pályán tolom vagy 1 perce elérek egy pontra ott a szurdokban és ott mindig kifagy. Application has crashed, program nem válaszol, leáll. Ezt csinálja akkor is ha a felbintást akarom átálítani. 1.2patch fent van. Catalyst 8.5 is. Mi a gebasz?
-
Valty
aktív tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nem tudom, hogy szabad-e ezt linkelni, de itt van, csak meg kell keresni:
-
Süni 1985 F
senior tag
Magyarosításrol tudtok valamit?Mer nem találom sehol fent,vagy béna vagyok?

-
Valty
aktív tag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Ezzel a configgal simán mennie kéne.
Viszont ufók helyett inkább nagy bogarakkal fogsz találkozni...
Jah, és kegyetlen bugos. Ne lepődj meg, ha itt-ott szaggatni fog, nekem pl. volt olyan is, hogy chekpointtól chekpointig alig lehetett haldni, aztán meg simán ment tovább.
A grafika viszont nem rossz

-
Süni 1985 F
senior tag
Haver szerint feltelepíetni sem érdemes,nekem az ufo-s témák nagyon bejönnek szoval már csak ezért is kötelező jellegű nálam!
Remélem nem csalódom nagyon és jol megy a configommal ?!
-
csaabz
őstag
Hű, jó rég volt az uccsó hozzászólás...

Most sikerült kipróbálnom a játékot. 1.2es patch-el.
Észrevételem a következő:
Számomra kellemes grafika, nem vártam többet.
Magával ragadó sztori és játékélmény (bejönnek ezek az ufós sztorik) sokkal megkapóbbak, mint mikor vmi kitalált baromság ellen megyünk pl: szörnyek, szellemek.
A bugok sajnos rengeteget rontanak rajta, pl: megakadok egy földön lévő újságpapírba

A 100-200 méterenkénti beakadás is megvan. A profilomnál látható konfiggal nyomom, nevetséges,h azzal akad. Nem értem, a fejlesztőknek hogy nem sikerült ezt kijavítani.
Ezektől függetlenül nehéz lerakni...Ufós játékból nincs sok, pedig a most említett is mutatja, van még kiaknázatlan lehetőség.
-
Szkeptik
tag
Hát én eléggé elkeseredtem, mikor megláttam a gamét. Az első része nagyon jó volt, szóval már vártam a folytatást. Nekem nem elég hozzá a gépem, úgyhogy a lakótársamnál néztem meg, ahogyan játszik. A helyzet az, hogy vele egyetemben teljesen ledöbbentem. Az ember azt hinné, hogy fejlődött valamit a grafika 2002 óta. Főleg azután, hogy nemrég fejeztem be a F.E.A.R-t, ami 2005-ös és olyan grafikája van, hogy még alacsony-közepes beállítással is öröm ránézni. A blacksite látványvilága ehhez képest egyenesen kellemetlennek hatott.
A havernak HD2600XT-je van, és azon max grafikával tök jól futott, de olyan alapvető grafikai hiányosságok voltak benne, mint pl a legtöbb felületen a golyók nem hagynak nyomot, de a falon is csak apró pöttyként maradtak meg, amit legutóbb talán a DukeNukem 3D-ben láttam kb '95-ben. A gránát robbanása siralmas, a halottak meg nem számítanak tereptárgynak, úgyhogy ha rájuk lő az ember a mögöttük lévő felületbe csapódnak a golyók.
(Még a Falloutban is el lehetett véletlenül találni a halottakat!
)
A legtöbb árnyék gyakorlatilag négyzet vagy háromszög. A modelleken nem maradnak golyónyomok, de a kifröccsenő vér is misztikusan eltűnik röptében. Nagyon remélem, hogy ez még nem a végleges, és jön majd valami grafikai patch vagy ilyesmi, bár nem látok rá nagy esélyt. -
B2man
tag
Azt, hittem én vagyok a hülye, mert nem vettem észre, hogy a kormányom be volt kapcsolva. De nem. Az usb csatit mindenképpen ki kell húznom. Pffff
-
B2man
tag
Az, hogy ki kellett húzni a kormányomat, hogy ne forogjak nem adott túl bizalomgerjesztő kezdést., eddig ilyen problémám még nem volt. A motion blur mozgás közbe nekem nem szimpatikus. Beállíthatóság szintén gyenge. Viszont nálam nem akadozik Vista alatt se (kivéve ellenőrzőpontoknál), pedig nincs erőgépem. Összességében egyszer játszható, de ez idő alatt szórakoztató. Végülis ez a célja.
-
littlelion21
addikt
Látom ez a játék a fórumozók részéréről az "ennyi volt" kategóriába tartozik...
Mondjuk meg tudom érteni. -
depmod
aktív tag
Ez a játék uninstall lesz.
Én megpróbáltam, de szörnyű gagyi.
-
mad1
veterán
hi itt mit kell csinallni?
-
nostrum
tag
NA ki is játszottam (két este)...
Azért ettől a végére többet vártam.... összességében meg sem közelíti a Midway előző Area 51-es játékát... nem baj... egynek elment.
Uninstall... -
depmod
aktív tag
hát én ettől a játéktól igazán nem ájultam el, habár még az elején járok.
Még az elején járok, de ez a fakó-halvány színvilág nagyon idegesít.
Optimalizálás nulla, a cod4 ezt kenterbe veri.
Az ai egyenesen röhejes, az meg, hogy a fickót közelről 5 golyóval terítem le, már szót sem érdemel.Ez a játék 11gb, szerintem 6 is sok lenne rá.
-
nostrum
tag
Na a Crysis nem elégítette ki az alien-shooting hiányomat, csak a koreai-shootingot, szóval elkezdtem ezt.
Összességében tetszik. Stílusos.
Pedig sok a hibája:
- grafikus motor összképben egész jól mutat, de sem szépségében sem optimalizáltságában közelébe sem ét az UT3-nak
- egy kihajolás a q és e gombokra nem ártana
- no AA
- akadozás
- squad-nak semmi értelme, azonkívül hogy ajtót nyit és nem érzem magam egyedülDe:
- poénos (szándékosan... 5800. fekvőtámasz, megáll a csávó hugyozni, Little Aleinn motel stb. jókat röhögök rajta...)
- pörgős
- mutánsok és idegenek változatosak
- történet jónak indul (felirathiányos)Hála az égnek nem akar több lenni mint ami, nem volt túlhypeolva, és leülsz oszt csak játszol vele, és elmegy az idő... tehát jó.
DE EZUTÁN MÁR ALIEN VS. PREDATORT AKAROK! (Predator felőlem kimaradhat...)
-
vallas
őstag
Bogaras mint az állat a game, meg néha eléggé beszaggat a konfigomon, de bejövős, legalább egyszer, csak tudnám mire ment el a 10 giga, nem az optimalizálásra, meg a beállítási lehetőségekre az biztos.
fraps szerint átlag 35-38 fsp min 1 max 151-volt
konfig adatoknál

-
littlelion21
addikt
Áááhh... elegem van! Ilyen optimalizálatlan fost még nem láttam!

-
herrober
tag
Essetleg még hangkártya driverre gondoltam, KX-et használok már jó pár éve.
Csak az a gáz, a Creative driverekkel (Sb.Live 5.1 van a gépbe) mindíg szopások voltak..
Passz... -
herrober
tag
válasz
krystman
üzenetére
Jaja, belenéztem már a config file-okba is, sokkal nem lettem okosabb...
Viszont sikerült 1024*768-ba tenni, meg is jegyzi kilépés után, de ugyanúgy elkezd szaggatni a menü(zene is) aztán fagyi van (de inkább cumi
)Még 1 esélyt kap ma este..Pedig az előző A51 bejött Nekem...
-
littlelion21
addikt
Üdv!
Az normális,h a lenti konfigomon 1024-ben max 25fps-t kapok? Csak a legelején járok, mikor a kecskékkel utazok, aztán lönek, kiszállok 20-25fps-el. 1280-ban meg 10-15fps!
Mind1 mit hogy állítok (mondjuk nem mintha olyan sok mindent állítani lehetne).
Az elején jó nagy arccal fölrakok mindent max-ra (az UT3 úgy fut 35-45fps-el a legnagyobb tömegben is, ez meg...), aztán jól pofára esek.
7.10-es catalyst-et használok. Kipróbálom a 7.11-et, hátha... Ja, és fel van patchelve. -
törölt tag
Bugos az tuti.Van olyan rész ahol ha előbb lépsz be az ajtón akkor a követőid meghülyülnek és kint boklásznak.Istenért nem akarnak bejőnni vagy bemenni.Nos ujrakezd.
Volt olyan ujrakezdtem majd fekete-szürke lett a kép .Kilép ujrakezd és jó lett.Hát nem tudom lehet nálam van a gond de eddig az uj játékok közül egyikkel sem volt problémám.Medal,Cod4,Crysis és még sorolhatnám...
-
Hi all!
Segítségre van szükségem! FEltelepítettem a a játékot és eljut a főmenüig. Ha ott bármit is csinálni akarok (akár megnyomni a fel vagy le billentyűt vagy rámenni vmelyik menüpontra) befagy!!!! Ami úgy néz ki hogy néha kb 4-5 perc múlva esetleg lement a kövezkező menüpontra az egér... Ja hozzáteszem a hang megáll, pont olyan mint amikor beakad a lemez a filmekben....
A gépem: A64 3000+@2,4Ghz, 1GB Ram, 7600GT AGP, SB Live 24bit és WinXP SP2 + minden idáig megjelent frissítés hozzá, Forceware 169.09 beta...
Mi lehet a gond?
Ja próbáltam a v1.0-át, felpatcheltem 1.1-re, ott is ugyanez a probléma, aztán felpatcheltem 1.2-re is és még mindíg ugyanez a probléma....
Help Please!!!!
-
-
törölt tag
Na lool.Betőltőm a játékot utcsó kimentés.Pont amikor a faszik potyognak ki a repcsiből.Akkor had szoljon és el kezdtem volna lőni ha lőt volna.Majd menni sem tudtam.
Fegyver csere stb...az sem.
Na ki a játékból és be a beállításokhoz.
Hát minden deafulton van.
Angol nyelvtudásomat elővettem de igazából nem akarja az igazságot.Nincs valakinek egy nyamvadt elmentése és azt beraknám magamhoz.Ja meg kerestem az elmentést de nem találtam.
-
törölt tag
Hy!
Autos mozinál elakadtam.Jőn egy repcsi.Le is amortizáltam már de ő folyamatossan lő és lő.Mit kell tennem.Lőjem amig bírom?
-
törölt tag
Hy!
Játszok és van pár jó kis fegyver amit szivesen kiprobálnék de nem tudom felvenni.Nálatok is csinál ilyent vagy van valami külőn gonbocska amivel fel tudom venni?
-
Mozso26
senior tag
Végigvittem.Nagyon tetszett,bár egyetértek a két elöttem szoloval mégis én csak a pozitivumokra figyeltem oda. Kár h ilyen rövid,amugy minden rész türhrtö volt szerintem nem lapos sem az eleje sem a vége.

-
Eagle16
addikt
válasz
Silenzio
üzenetére
Nekem XP SP2 alatt is ugyanígy beakadt 200m-enként 2Gb rammal

Szóval szarul van megírva a grafikai motor.
Az árnyékok nálam is szép kockásak.
Ja, és XP-n is automatikusan átállítja a felbontást...szóval tele van bugokkal, de attól a hangulata még eléggé ott van szerintem. Élveztem a játékot, nem nagyon tudtam abbahagyni, eléggé lekötött. Bár nem az a "kiíromdévédéreésmajdegyszerújraelőveszem" kategória...
A játék közepe felé van valahol a csúcspont, az eleje meg a vége elég uncsi lett amúgy... -
Silenzio
addikt
No. Kipróbáltam. Konklúzió: a grafika összességében odaver, bár néha, részleteiben rohadtul nem szép. Az árnyékok nálam valami miatt durván kockásodnak, néha nagyon kiábrándító. A pályák hangulata, a rombolhatóság, a roncsok kinézete, a színhatások, a shader-használat: zseniálisak. Egy aprócska megjegyzés: a CoD4, bár látszik rajta hogy engine-jében nem mai gyerek, szerintem sokkal szebb. Az árnyékok simábbak, a fényhatások sokkal erőteljesebbek, az eső is odaver. Egyszerűbb, de stílusos. 40-70 fps-sel fut élsimítással. Ami azért is fasza, mert még nincs 8800 GT-m. Még!
Sebesség: jócskán tuningolt 8600 Gt-n 22-30 fps. Nem sok. Néha 40-50, de csak néhány pályaszakasznál. A grafikába persze érdemben nem lehet belenyúlni. Amit még nem értek, hogy Vistám van de én se tudok AA-t állítani. Miért van ez? Persze a felbontást is mindig visszaváltja valami szutyokba minden újraindításnál, de ez Vistánál gyakran előfordul játékok alatt. Az U3.0 engine megint "kitett magáért", 0 beállítási lehetőség, stílusos összhang, hányingerkeltő részletek. Szép játékok jöttek ki ezzel a motorral, de a Bioshock-on meg a Gears of War-on kívül szerintem egyik stuff grafikai megoldásai sem hiba nélkül valók. Ez a "mindent az összhangnak rendelünk alá" trükközés ez max stratégiai játékokban célravezető. Fps-ekben az ember kidolgozott részleteket akar.
Amit meg abszolúte nem tudok sem megemészteni, sem megmagyarázni: 4 giga rammal, 5000+-os X2-esemmel kb. 200 méterenként meg akad 2-3 másodpercre. Ennyire szarul optimalizált? Vagy ennyire szar a Vista? Minden esetre bárki a felelős, elmehet a radai rossebbe, nem azért bővítettem egy gigáról 4-re hogy ugyanazt a szart éljem át megint... Csak összehasonlítás-képpen: a Crysis, bár valósággal üvölt egy sokkal jobb vga-ért, bőven megelégszik a ramokkal, és nem swappel, nem akad be. Csak lassú.A játék engem eléggé leköt, bár feliratozás legalább angolra nem ártana. A harcok élvezetesek, a bogarak szép nagyok, egyedül a fizikai engine marhaságait -vagy inkább nem létezését tudom felróni - durva dolgokat csinál. A dzsip irányítása meg elég egyszerű, csak épp nem jó. Nem egy Halo
De nagyon vártam már valami jó kis inváziós témájú játékot, itt végre igazán érezni a pusztítást. Mint a Resident Evil-játékokban. Csak ott még mosottas 2d-s renderek voltak
Az Area 51 anno nem volt rossz, de az újdonságok hiánya, a zárt és fantáziátlan helyszín, nomeg a helyenként eltúlzott nehézség elvette a kedvem. Valahol a vége felé uninstalláltam, pedig ez sosem fordul elő velem. A folytatás viszont bejön
Ennyit akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ati-val valakinek hasonló tapasztalat? (Gépem az adatlapon, patchet feltettem, közben frissítettem a vga drivert is de semmi nem változott)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ami tetszett az a hardverigénye, az adataimnál lévő konfigon 1280*1024-ben majdnem minden full beállításokkal kényelmesen elment a kicsike 

(Még a Falloutban is el lehetett véletlenül találni a halottakat!