Hirdetés
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
sziasztok!
a 6. pályán a bányaszörnyet hogyan kell megölni?

-
Sirandrish
legenda
vááá nemtudom megcsinálni..próbálok jó lenni de nemtudok mivel tiszeteletet gyüjteni mivel már csak olyan dolgok vannak amiket nemtudok megcsnálni..pl épitsek fel egy csodát...amivel nem lenne gond csak annyi hogy 21K-m van és a legolcsóbb 400K-ba kerül

Nemtud senki tanácsot adni?
-
Sirandrish
legenda
valaki játszott ezzel aki keni vágja a dolgokat?
csakmert a Japan szigeten vagyok éshát kéne egy kis help -
west
őstag
ki tud meg ilyen jatekot...az elso reszt kiveve,van ami hasonlit erre a gammara?

-
Volken
tag
Sziasztok!
Az van h ujra elelovettem a B&W2-ot es leszedtem hozza az 1.1-es es az 1.2-es patchet. (magyaritashoz volt szukseges) Es olyanokat csinal a jatek h hibauzivel kidobal vagy egyszer olyan is volt, h ujra indult a gep :S . Nem ertem mi baja regen ugyan ez volt a konfigom ott nemvolt ilyen. Ja a masik meg, h jatek kozben neha elkezd iszonnyat szaggatni aztan masfelperc utan kb abahgyja. Ez mi ez ? -
dahaka2
csendes tag
Hello
Nem tudná valaki megmondani hogy hol lehet letölteni a black & white 1-et?? -
mad1
veterán
# "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
Dimenzo
csendes tag
Valaki nem tudja hogy a full B and W2 honnan lehet leszedni ? és nem torrentre gondolok de ha még is az nem baj csak működjön. Köszi.
-
Dimenzo
csendes tag
válasz
Kiskrapek13
üzenetére
Lehet hogy tudok neked segíteni, és innen szedtem le http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=VI12
sajna a teljes játékot még nem sikerült. -
mad1
veterán
valaki?

-
mad1
veterán
tud valaki hasonlo istenszimulatorrol?populust ismerem...esetleg mas?pls help
-
Szuperboci
senior tag
Hello!
Hogy kell megcsinálni az utolso elötti szigeten :
-a naporát?
-melyik alapanyag kell a főzet elkészitséhez?
előre is thx. -
S_E_R_I
aktív tag
Persze azóta mindenre megtaliltam a megoldást
Minnél jobban méjültem el a játékban, annál jobban értettem meg a dolgokat, akkor mikor irtam elöször játszottam rajta, és hát nah nem nagyon értettem a dolgokat, mert én mondom így vérbeli Stratégiás vagyok, és fura volt. Hát, már vagy 4-5 hete nem játszottam a B&W2-n szal aszem ott jártam ahol most te, sokkal nem vittem tovább. Most leginkább a WoW megy, de biztos még a kezem közé fogom venni a B&W2-t. Egyébként szép kerek, bő mondatokkal reagáltál rá. 
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
Bár látom, nemsokan járnak ide, azért próbálok segitséget kérni

A Norvég pályán (negyedik sziget?) belefutottam ebbe a lassulásos, akadós problémába. Látom, hogy korábban is küzdöttetek vele, aztán volt akinek megoldódott, volt akinek nem, kiváncsi lennék, van-e már ultimate megoldás? Tudnátok segiteni?
Jelenség: Kb 15-20 perc játék után elkezd a játék szaggatni. Ez abban nyilvánul meg, hogy kb fél, 1 mp-re meg-meg akad. Tehát ha figyelek egy embert az úton, akkor az megy-megtorpan-megy-megtorpan. Az isteni kezem is ahogy kavillál ugye nyugalmi állapotban, billen-megáll-billen-megáll. A farkas is fut-megakad, fut-megakad. Végülis nem mondom, hogy élvezhetetlen a játék, mert fél mp akadás - fél mp játék még épp folyamatosnak tekinthető, de azért zavaró.
Érdekes, hogy egy idő után abbamarad, akkor pár percig jó, aztán újrakezdi. Közben jóllehet semmi nem történt, a farkas ugyanúgy alszik, az emberek meg teszik a dolgukat.
Beállitások : 1280*1024 (tft miatt), medium graf (de low-on is dettó, tökmindegy).
Konfig: 3200+ amd Athlon (2200mhz), 2*512 ram (400mhz, dual), geforce6600GT agp 128 ram, Sata vinyó, swap file fixen 700 mega.
Nem fut a háttérben virusirtó (nincs is telepitve olyan, ami állandóan bent lenne), semmi figyelő cucc, idlében 0% a procihasználat, és kb 200 mega memó foglalt.
Próbaképpen frapsot inditottam, és megfigyeltem, hogy amig nincs gond, addig 18-24 között mozog az FPS. Aztán mikor elkezd akadozni, akkor 9-15. Nade mi történik ilyenkor? Látszólag semmi. Kipróbáltam, hogy ugyanott hagytam a nézetet, egy domboldalból a hegy felé nézve (se város, semmi nem volt a képben), és szépen belassult, majd begyorsult magától 5-6 percek elteltével.
Valami tipp?...
-
Andie
őstag
Hi,
nemtom azóta túljutottál -e a kakason, de a megoldás az, hogy jónéhányszor kukorékoltatni kell, és ettől bereked. Ahogyan azt elötte mutatták a segitőid, tudod szabályozni az időt. A horizont felett lenyomod az action gombot az égen, és megjelenik egy ''napóra''. A kezeddel tudod szabályozni a napszakot. Namost a kakas hajnalban kukorékol, de valamiért ez egy lusta kakas, igy csak délelőtt szólal meg (eredetileg én aszittem, hogy az óra bal alsó szekciójában (kb 7 óra) található ásó figura jelenti a munkakezdést, és odaállitgattam a mutatót). Tehát a megoldás az, hogy az órát átállitod éjfélre, vársz pár mp-et, aztán átállitod délelött 10-re kb (mutató balra-fel mutasson). Ekkor kukorékol egyet. Aztán megint éjfél, és megint 10 óra. MEgint kukorékol. Aztán ismét éjfél és ismét 10 óra - erre bereked a hüje dög.
A teremtményednek pedig meg kell tanitanod, hogy mi a helyes, és mi nem. Volt is egy ilyen a tutoriálban, ezexerint nem figyeltél oda
Mielőtt a teremtményed tenne valamit, elmorfondirozik rajta. Megjelenik a buborék a feje felett, és benne a kérdés, pl : ''Mi lenne, ha megenném ezt a falusit?'' Ezen tököl pár mp-et, aztán saját belátása szerint cselexik alapesetben, amikor erre vonatkozólag még se jó, se rossz tapasztalatai nincsenek. Vannak dolgok, amiket magától is megtanul, és vannak amiket neked kell beleverni. Tehát jelen esetben, amikor azon tököl, hogy megegye-e a hapsit a markában, akkor meg kell pofoznod. Nyomd le a teremtményeden az action gombot, tartsd lenyomva, és rángasd az egeret jó széles mozdulatokkal jobbra-balra. A farkasod feje felett ekkor megjelenik egy csik, és mutatja, mennyire veszi ''komolyan'' a dorgálásod. Minnél tovább pofozod, annál jobban fog óvakodni a jövőben az emberevéstől. Ha azt akarod, hogy soha többet ne egye meg a falusiaidat, akkor addig pofozd, amig a kis bogyó teljesen lemegy balra, és kiirja, hogy ''soha többet nem eszek falusit''. Erre ha elengeded, ő leteszi, és ekezdi nyalogatni a pofáját, amit megpofoztál 
Ugyanigy megtanithatod jó dolgokra is. Pl mikor azon tököl, hogy ehet-e búzát, akkor simogsd meg. Nyomd le az egeret rajta, és fel-le mozgasd. Ezzel vakargatod, simogatod, és tudni fogja, hogy jót cselexik. Innentől búzát fog enni.
Pl az elején nem tudja, megeheti-e a vasércet. Ha te nem foglalkozol épp ekkor vele, akkor megpróbálja, és rájön, hogy úgy fog hányni tőle, mint a lakodalmas kutya. Igy hát a közeljövőben nem fog próbálkozni vas-evéssel.
A viselkedésének több fokozata van, kb 3 pozitiv, 3 negativ, és középen a ''még nem tanulta meg'' státusz. Tehát egy cselekvés során a pofozás/simogatás időtartamától függöen lehet a viselkedése: ''nemnem, soha'', ''többnyire nem'', ''általában nem'', - illetve ''néha...'', ''gyakran...'' és ''mindig...''
Az, hogy milyen állatkát választasz, szerintem alapvetően mindegy, bár mintha utaltak volna rá, hogy az egyik játékosabb (majom?), az oroszlán nyilván harciasabb, a farkas is talán harcias, a boci meg nyilván békés''.
De nagyon birtam amikor a többi elkullogott sértődötten, mikor nem őket választottam
Elnézést, hogy igy majd 3 hétten a post után irok, én most ''találtam'' rá a játékra, de nagyon teccik. Elolvastam néhány angolnyelvü guide-t, és bár még csak most vagyok a harmadik pályán, azért ilyen alap dolgokat már tudok
Jólenne, ha még járnának ide b&w2-ös emberkék, biztos nekem is lesz kérdésem. -
S_E_R_I
aktív tag
Aki játszott ezen a játékon és tud nekem segíteni pls akkor segítsen
Hogyan csináljam hogy a kakas elkussoljon, mert panaszkodott az egyik ''emberke'', hogy felkelty meg minden, csak nem tudom, hogyan csináljam, hogy a kakas, elkussoljon
Reggel óta ezen töröm a fejem, persze mást is csináltam benne, de sehogyan sem jövök rá, és kezd idegesíteni, lehet lesznek ennél nehezebbek, és az is lehet azokat kapásból megcsinálom, de ezzel egyszerűen nem bírok, szó szerint kifogott rajtam 
-
S_E_R_I
aktív tag
Este nekiültem és egyfolytában nyomtam, és sikerült megcsinálni, nem is volt olyan egetrengető
Egyre jobban kezdem megszeretni a játékot, engem megfogott első játékra bár én szeretem az ilyesfajta játékokat, még az elején furcsa volt az irányítás, meg a játékmenet, de belejöttem. És hát van az állatod, jelen esetben a Farkas, na tanítani kell, hogy ne egyen mebereket, feljött egy szintjelző, és valamit nyomtam, és hopp bekapta a csávókát, na mondom jó megcsináltam, esetleg valki, tudja hogy ott hogyan csináljam meg hogy ne egye meg a Település összes lakóját

-
S_E_R_I
aktív tag
Sahogy sem tudok rájönni, hogy hogyan csináljam meg ezt: Creat 3 Disciple Builder(s). Pls valakis segítsen nekem

-
S_E_R_I
aktív tag
Hy Játszik még valaki ezzel a játékkal? Nekem már az első része is elnyerte a tetszésem, de ez még jobban. A Graf szebb lett, jól néz ki, hangulatos, de hát aki szereti az ilyen fajta játékot, az mind ezt érzi, tapasztalja. Nekem farkasom van, nem tom még így az elején az állat kiválasztása miben nyilvánúl meg a későbbiekben esetleg valaki megmondhatná. Rögrön az elején a Tutorial után elagadtam, bár lehet siettem, és hát nem figyeltem oda rendesen, majd estefele még ugy is nyomatom, hát kár hogy most tudtam megszerezni, de hát ez van. Biztos jobb lett volna, hogyha még mikor ''felvilágosult'' Topic volt, akkor irkálni ide, de remélem van még aki játszik vele, és el tudnák beszélgetni. Összeségében, hangulatos, jó, és ARANYOS A TEHÉN

-
gabor128
aktív tag
upsz
-
dilipok
veterán
na hali, bár nem igazán látogatott a topic de azért csak kérdeznék.
Hogy a pihébe lehet embereket termelni. Igen tudom hogy breeder kell meg stb, van is, sok. Ez még rendben is van, gyerekek is vannak, sokan, akár 100 felett is, de nem nő fel 1ik sem
na ezt nem értem. Gyerekneveldéd is építettem vagy 5öt. már szinte az egész sziget az enyém, de pusztán a lénnyel nemtom kinyírni a gépet, sereget meg nem enged építeni, mert azt írja nincs Mber. Szal ennyi, ha vki tud segíteni akkor azt nagyon megköszönöm. 
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Problémám van a gamé-val! Tudtok segíteni?
Elindítom a játékot. Kezdek egy új játékot, majd mikor odaérek, hogy az állatok közül választani kell, vagy a tesztpályáknál a program egyszerűen leáll. Nem fagy ki, de megáll a játékmenet. Így nem is tudok vele játszani. Felraktam a kiegészítőt is de ugyanez a helyzet. Mondom odáig eljutok, hogy kiválasztom az állatkát, majd a gyakorló résznél végrehajtom az utasításokat, de közben egyszercsak megáll a játék és kész.
P4 3GHz Radeon 9600XT, szóval nem értem mi a gond. -
Iginotus
addikt
Lehet már kicsit késö a válasszel de természetesen nem.
És ha apritod az ellent akkor megy lefelé a GOD-ság tehát jo gonodsz leszel ha sokat kinyirsz. Bárhogy nyirod is ki öket te magad, vagy az oroszlánod vagy az ijjászok. Ha jó akarsz lenni nem szabad öket megtámadni, és védekezni sem szabad, ez benne a poén. Meg kell oldani ugy, hogy te nem támadsz és akkor jo magas lesz a jo arányod, akkor néha még gyakhatsz is anélkül hogy 90% alá mennél
De ajánlom a Sirene Woundert ami nagyon jól jön ha támadnak
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! asszem a 4. vagy 5. szigeten vagyok. kérdésem az hogy minden pályát meglehet úgy oldani hogy az emberek boldogok és mindenki átáljon? eddig sikerült, de most az ellenfél küldözgeti az embereit én felküldtem néhány nyilast a falra és azok mindig kinyárják az ellent azzal nincs gond, csak már elég régóta csinálom... akár mennyit kinyirhatok, mindig jönnek az enemyk... asszem hogy az ellenfélnek egy tigrise van, nekem az oroszlán van. muszály lerohanni az ellent?

-
Iginotus
addikt
válasz
Kiskrapek13
üzenetére
Kései válasz de mit akarsz pontosan elfoglalni?

Katonákat odaviszed és beolvasztják ahogy a tutoriálba is mondja az ''angyalka''.
Meg van a kiegje!!
Black And White 2 Battle Of The Gods -
Kiskrapek13
csendes tag
Vki segítsen pls!!!!!
-
Kiskrapek13
csendes tag
Heloka!!!
Az lenne a kérdésem hogy az második szigeten (gondolom a többin is) van csomó kis falu és én azokat csak elfoglalni tudom de azokat nem lehet elpusztítni mert a sziget végén meg már rohadt sok kis falu van és mindenhol boldogtalanok az emberek vki segítsen pls!!!!!!!
A választ előre is nagyon nagyon köszike!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
cettlee
őstag
na nekemmega 4edik szigeten van aza karatés csávo akinek a sziklát kell segiteni fellökni de nem reagála kéz mozdulatra semmit a szar szikla. az 1ik silver scroll ez.a küldetésen kivül rendesen müxika force hand.. csak azon belül nem
-
Cicero
őstag
Hello. Talán az ötödik szigeten, nem emlékszek rá, van egy küldetés, ahol 7 szamurájt kell felkeresni a szigeten. Az utolsót nem találom, pls segítsetek

-
SLYM
veterán
mikor lesz magyarítás?
-
Volken
tag
A másodikat úgy kell megcsinalni,hogy beküldesz pár katonát és azok elintézik a monsztát.
-
Iginotus
addikt
up
megoldást
-
Iginotus
addikt
-Azért mert gép és megteheti hogy folyamatosan támad

-Breederek lilával vannak körvonalazva és csak annyia adolgod hogy fogsz 10-15 embert egy helyen tartod az egeret és szépen egymásrateszed öket (egyhelyen tarrtva nyomogatod a bal klikket.)
-Ha beleteszel embereket benépesülnek. Iylen egyszerü.
De nekem olyan akérdésem akadt hogy a Monk os küldit hogy lehet megcsinálni.. (hogy törjem szét a követ??) és barlangot az utolso elötti pályán hogy lehet ,megcsinálni van benne egy szörny azt kell kiüzni nekem sem tüzzel sem vizzel nem ment
-
zsamiatt
őstag
up!
-
zsamiatt
őstag
up!

-
zsamiatt
őstag
up!

-
zsamiatt
őstag
van ezen a pályán valami koponya, ha odamegyek katonákkal kitudom gyujtani az egyik oszlopon a tüzet. Mit kell ott csinálni?
Illetve hogyan lehet erdötleniteni a szigetet a szörnnyel? -
zsamiatt
őstag
Ja és még egy kérdés,miről lehet felismerni a bredereket? Odáig vágom hogy 12 párt össze kell hozzni igy, de ezeket fel leeht ismerni vagy dobáljak össze, fiukat és lányokat, illetve lenne még egy kérdésem, olyna várost amiből kiköltöztek,hogyan lehet ujra betelepiteni?
-
zsamiatt
őstag
Lenne egy két kérdésem

Hogyan lehet a csapatokat feltölteni katonával?
Az ellenséges falakat csak a szörnyemmel lehet szétverni?
Hogyna lehet az hogy agép folyamatossan ontja magábol a seregeket nekem meg alig enged 5t. Amugy azon a pályán vgayok ahol a falakkal kellett elösször szorakozni.
Köszi a helpet -
Soni.20
tag
Most újdonság van, egy kis ideig nem érdekelt hogy szaggat, és úgy játszottam.
Olyat csinál hogy kb. fél percig így szaggat, aztán 2 percig nem, aztán fél percig megint szaggat, 2 percig megint nem.
Mostmár így végképp nem értem mi lehet a gond.
PErsze az első dolog amit lecserélek a ramok lesznek!
-
neoclone
csendes tag
Hali ott tartok hogy harmadik sziget állatkámat épp nevelgetem amikor rábukkanok egy küldetésre. Egy emberke valamit hadovál benne ezt nem értettem meg igazán és van mellette pár hordó aztán elkezd énekelni. Ezután felemelek egy hordót és lerakom a városom területrére de mindig azt mondja hogy rossz és visszarakja az eredeti helyére. Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple Watch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini Blue 128gb
- Samsung AU7022 65 Smart TV 4K Ultra HD LED hibátlan, dobozával
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- HP HyperX Cloud Blue Playstation Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Szinte Új HYPERX Cloud II metál gaming headset Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogyan csináljam hogy a kakas elkussoljon, mert panaszkodott az egyik ''emberke'', hogy felkelty meg minden, csak nem tudom, hogyan csináljam, hogy a kakas, elkussoljon

.Ezt a megoldast soha nem talatam volna ki.
.