Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_E_R_I
aktív tag
Persze azóta mindenre megtaliltam a megoldást
Minnél jobban méjültem el a játékban, annál jobban értettem meg a dolgokat, akkor mikor irtam elöször játszottam rajta, és hát nah nem nagyon értettem a dolgokat, mert én mondom így vérbeli Stratégiás vagyok, és fura volt. Hát, már vagy 4-5 hete nem játszottam a B&W2-n szal aszem ott jártam ahol most te, sokkal nem vittem tovább. Most leginkább a WoW megy, de biztos még a kezem közé fogom venni a B&W2-t. Egyébként szép kerek, bő mondatokkal reagáltál rá. 
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
Aki játszott ezen a játékon és tud nekem segíteni pls akkor segítsen
Hogyan csináljam hogy a kakas elkussoljon, mert panaszkodott az egyik ''emberke'', hogy felkelty meg minden, csak nem tudom, hogyan csináljam, hogy a kakas, elkussoljon
Reggel óta ezen töröm a fejem, persze mást is csináltam benne, de sehogyan sem jövök rá, és kezd idegesíteni, lehet lesznek ennél nehezebbek, és az is lehet azokat kapásból megcsinálom, de ezzel egyszerűen nem bírok, szó szerint kifogott rajtam 
-
S_E_R_I
aktív tag
Este nekiültem és egyfolytában nyomtam, és sikerült megcsinálni, nem is volt olyan egetrengető
Egyre jobban kezdem megszeretni a játékot, engem megfogott első játékra bár én szeretem az ilyesfajta játékokat, még az elején furcsa volt az irányítás, meg a játékmenet, de belejöttem. És hát van az állatod, jelen esetben a Farkas, na tanítani kell, hogy ne egyen mebereket, feljött egy szintjelző, és valamit nyomtam, és hopp bekapta a csávókát, na mondom jó megcsináltam, esetleg valki, tudja hogy ott hogyan csináljam meg hogy ne egye meg a Település összes lakóját

-
S_E_R_I
aktív tag
Sahogy sem tudok rájönni, hogy hogyan csináljam meg ezt: Creat 3 Disciple Builder(s). Pls valakis segítsen nekem

-
S_E_R_I
aktív tag
Hy Játszik még valaki ezzel a játékkal? Nekem már az első része is elnyerte a tetszésem, de ez még jobban. A Graf szebb lett, jól néz ki, hangulatos, de hát aki szereti az ilyen fajta játékot, az mind ezt érzi, tapasztalja. Nekem farkasom van, nem tom még így az elején az állat kiválasztása miben nyilvánúl meg a későbbiekben esetleg valaki megmondhatná. Rögrön az elején a Tutorial után elagadtam, bár lehet siettem, és hát nem figyeltem oda rendesen, majd estefele még ugy is nyomatom, hát kár hogy most tudtam megszerezni, de hát ez van. Biztos jobb lett volna, hogyha még mikor ''felvilágosult'' Topic volt, akkor irkálni ide, de remélem van még aki játszik vele, és el tudnák beszélgetni. Összeségében, hangulatos, jó, és ARANYOS A TEHÉN

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minnél jobban méjültem el a játékban, annál jobban értettem meg a dolgokat, akkor mikor irtam elöször játszottam rajta, és hát nah nem nagyon értettem a dolgokat, mert én mondom így vérbeli Stratégiás vagyok, és fura volt. Hát, már vagy 4-5 hete nem játszottam a B&W2-n szal aszem ott jártam ahol most te, sokkal nem vittem tovább. Most leginkább a WoW megy, de biztos még a kezem közé fogom venni a B&W2-t. Egyébként szép kerek, bő mondatokkal reagáltál rá. 
Hogyan csináljam hogy a kakas elkussoljon, mert panaszkodott az egyik ''emberke'', hogy felkelty meg minden, csak nem tudom, hogyan csináljam, hogy a kakas, elkussoljon
Reggel óta ezen töröm a fejem, persze mást is csináltam benne, de sehogyan sem jövök rá, és kezd idegesíteni, lehet lesznek ennél nehezebbek, és az is lehet azokat kapásból megcsinálom, de ezzel egyszerűen nem bírok, szó szerint kifogott rajtam