- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Saskakas18 #11 üzenetére
-
yodus
csendes tag
Sziasztok! új Telenoros Navon T200 telóm függetleníteném ....függetlenitő kódja van? gyári visszaállítás jelszava pl? megoldás a szervizen kivül? ott azt mondták dual sim-es, alapbol független... viszont csak 20-as kártyával mükszik! Kuka?
-
golden70
újonc
Helló
Nokia 1680c-2 kéri a telefon biztonsági kódot, az 12345,és a többi kódra,hibás jelszót ír ki.
A készülék csak a szám karaktereket fogadja el.
Adatkábelem nincs hozzá.
7 boltban,szervizben voltam,sehol nem tudtak segíteni.( vagy csak elhajtottak ezzel a régi masinával )
Adatkábelt sem tudtam vásárolni hozzá.
Egyedül a Nokia szervizben mondták,se adatkábel,se szoftver. -
helyeske
újonc
sziasztok tudna nekem valki segiteni nokia C6 -01.03 mobilomon biztonsági kódót kér kérem segitsetek!!!! köszi
-
vivimacko
újonc
Sziasztok!
Új sim-kártyám van és bele tettem a telefonomba Nokia E6..előzőleg beállítottam ezt a biztonsági kódot lopás ellen..csak sajnos elfelejtettem már minden létező kódot kipróbáltam de semmi hogy lehet ezt törölni vagy valami..?
köszönöm a segítséget előre is -
97bandy
tag
Sziasztok! Tegnap hozzájutottam egy Nokia E72-höz, működik minden rendben, csak nem tudom a biztonsági kódját. Van valami módja annak, hogy ezt kiolvassam valahogy a telefonból? Szoftverfrissítést lehet neki nyomni, ott nem fogja kérni? Esetleg a szoftverfrissítéssel alaphelyzetbe állna a biztonsági kód is?
-
meroly
veterán
válasz
nyilascsibe #19 üzenetére
Gyári kódok? 1234, 12345, 0000, 00000?
-
nyilascsibe
újonc
Sziasztok!
Elfelejtettem a telefonom biztonsági kódját, így nem tudom bekapcsolni. Huawei G6608 dual sim. Valakinek van valami ötlete, hogy mi a teendő?
Köszi előre is.
-
zsofca
csendes tag
ez valószínűleg működött volna, de nekem olyan a billentyűzet a kódnál, hogy 0123456789. szóval nincs * meg # se. mit csináljak?
-
meroly
veterán
válasz
Saskakas18 #15 üzenetére
Pont hogy nem tudok, sajnálom.
Vidd el sufni gsm-be, megoldják. -
meroly
veterán
válasz
Saskakas18 #13 üzenetére
Őőőő hát én ilyen függetlenítéses, kiütéses dologra gondoltam, a bizt.kód is kimegy úgy.
-
meroly
veterán
válasz
Saskakas18 #11 üzenetére
Ha az 12345 nem megy, akkor csak olyan lehetőség van amit itt a fórumon nem támogatunk.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok.
Elfelejtettem a biztonsági kódomat. Tud valaki segítséget, hogy mit kellene csinálni???
Tennék be egy másik sim-et de nem engedi, mert kódot kér, amit elfelejtettem.
Segítséget előre is köszönöm !
-
3510i nokia.. elfelejtett biztonsági kód.. sűrgős segítség kellene.. mit, hogy merre hoygan..
thx all
-
Qki
tag
Köszönöm mindneki hozzászólását!
Sikerült a problémát megoldani egy Psiloc sTool nevü igen ügyes prorammal. Ez engedte a telefont alapbeállításokra visszaállítani, és a biztonsági kódot sem kérte ( de a visszaállítás után 12345 lett).
Qki -
Qki
tag
Az alapot már próbáltam( 12345), de col kódja sem müxik
[Szerkesztve] -
Qki
tag
Sziasztok!
Az egyik haver most vette egy Nokia 7650-t használtan, de a biztonsági kódot nem tudjuk kideríteni. Nem tudtok egy progit ajánlani ami ezt kiírja?( A Logomanagger kilőve
)
Ez köszönet.
Qki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest